kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Altınoluk'ta trafik kazası: 4 ölü

Yeni Haber
Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesinde hafta sonunu deniz kenarında piknik yaparak geçiren üçü kadın dört kişi hız tutkunlarının kurbanı oldu.

Ölenlerden Melis ve Turgut Çakıl çiftinin 6 ay önce evlendiği ve Melis Çakıl'ın dört aylık hamile olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Altınoluk'ta, 10 KY 649 plakalı otomobille aşırı hız yaptığı iddia edilen Adnan Y., direksiyon hakimiyetini kaybedince deniz kenarında piknik yapan Kadriye Seymen (45), Turgut Çakıl (30), Melis Çakıl (18) ve Sevim Saniye Çakıl'a (23) çarptıktan sonra denize uçtu.

Kaza sonucu piknik yapan aile olay yerinde ölürken, Adnan Y.'nin yaralandığı öğrenildi. Yaralı Adnan Y. hastaneye kaldırılırken, Kadriye Seymen, Turgut, Melis ve Sevim Çakıl'ın cesetleri Edremit Kazdağı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastanede cumhuriyet savcılığı tarafından yapılan otopsilerinden sonra ölenlerden biri hastane morgunda yer olmayınca Edremit Devlet Hastanesi morguna taşındı.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden şahsıların sevenleri ve yakınları, hastaneye akın etti. Yakınlarından bazıları hastane morgunda fenalaşarak görevliler tarafından sedye ile acile getirildi. Ölenlerden Melis Çakıl ile Turgut Çakıl'ın 6 ay önce dünya evine girdikleri ve Melis Çakıl'ın 4 aylık hamile olduğu belirtildi.

Kaza sırasında olay yerinde bulunan jandarma tarafından gözaltına alınan sürücünün ehliyetsiz olduğu ileri sürüldü.