kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN ÖZEDİNCİK

Capacity 14 Kasım'da açılıyor

Evet, 'İstinye Park', 'Meydan AVM', hatta 'Bursa Koru', 'Ankara Panora' derken 14 Kasım'da 'Bakırköy Capacity AVM'de açılıyor. Bu alışveriş merkezinin en önemli özelliği bazı önemli markaların ilk kez o bölgeye gelmesi... Capacity'nin bir diğer özelliği de içinde bir otelin olması... Evet, içinde 'Holiday Inn Hotel' de var.

Son teknolojili otopark
İç mimarisi Mustafa Toner tarafından yapılan alışveriş merkezi, 133 bin metrekare kullanım alanına sahip. İstanbul'un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak olan Capacity'de, dokuz sinema (Mars Entertaiment Group işletecek) ve bir tiyatro salonu bulunuyor. Capacity'nin 109 bin metrekaresi çarşı, 24 bin metrekaresi ise otel olarak planlandı. Kompleksin toplamında 2 bin 400 araçlık son teknolojilerle donatılmış kapalı bir otopark alanı var. Dört kattan oluşan alışveriş merkezi içinde yerli ve yabancı 180 mağaza yer alacak.

Ünlü markalar birarada
Beymen, Hugo Boss, GAP, Banana Republic, Zara grubunun bütün markaları, Mango, Marks&Spencer, C&A, Vakko, Machka, Bebe, Calvin Klein, G-Star vs... gibi güçlü tekstil markaların yanısıra; Midpoint, The House Cafe, Kitchnette, Chocolate, NumNum ve Venge gibi güçlü yiyecek ve içecek markaları da Capacity'de bulunacak.