kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN ÖZEDİNCİK

İzmir'in yeni gözdesi 'Kare'

Hep İstanbul, İstanbul, nereye kadar? Bu hafta sizlere İzmir'den sesleniyorum. Bir zamanlar İstanbul'da çok önemli mekanlar işleten Abdullah Özmelek artık İzmirliÜç yıl önce İzmir'e yerleşen işletmeci Özmelek, farklı mekanlarla kentin eğlence yaşamına yön veriyor. Özmelek, 'Port Marche', 'Atelier Michelle' ve 'Bain Douche' ile yakaladığı başarıyı şimdi de Çankaya'daki Gürel Residence'ın altıncı katında açacağı yeni mekanında devam ettirmeyi hedefliyor.

Ev ortamı gibi...
En son 'Bain Douche' ile bu yaz büyük sükse yapan Özmelek, bu kış da yine aynı mekanın üzerini kapatarak kışlık mekan olarak devam edecek. Aynı zamanda bu kış, İzmir'in ilk ve tek residence'ı Gürel Plaza'da bir mekan açıyor. Bin 700 metrekarelik alanda SPA, lokanta ve bar olacak. Lokanta ve barın adı 'Kare'. Mekanın bin metrekarelik terası da var. Sabah saat 10.00 ile gece 01.00 arasında açık olacak olan 'Kare', aynı zamanda 24 saat residence room servisi verecek. 'Kare'; rahat döşenmiş, ev ortamını en basit ancak en şık biçimde yansıtan bir atmosfere sahip olacak. Gerek yemeklerinin lezzeti ve sunumu, gerekse barıyla kapalı alanında ve terasında İzmirliler'i yepyeni bir keyifle tanıştıracak. Buranın SPA'sı ise bir nevi kişiye özel hizmet verecek. SPA'nın başına, koordinatör olarak tanınmış bir isim olan Nevşah Fidan getirildi.

Dilim pizza servisi
Bu arada Abdullah Özmelek, Karşıyaka-Bayraklı'daki 'Bain Douche'un üstünü kapattı ve kış aylarında da hizmet verecek. Mekanın içinde İzmirliler'in çok yakından tanıdığı 'Cumba Restaurant' da var. Ayrıca Türkiye'de ilk defa bu mekanda yeni bir uygulama söz konusu. 'Mezzaluna', mekan içinde bir fast-food açtı: 'Pizza Bar'Saat 23.00'ten sonra servise açılan 'Mezzaluna', sadece dilim pizza satıyor.