kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

"Şimdi olsa Pınar'ı dizi ekibinden çıkarmazdım"

* Pınar Altuğ ile ilgili aşk skandalı çıktığında, 'Meltem' karakteriyle örtüşmediği için 'Çocuklar Duymasın'dan ayrılmasını uygun görmüştünüz. Ancak Tamer Karadağlı'nın skandalları da bini aştı. Şu anda bir aile dizisi çekseniz aile babası olarak oynatır mısınız Tamer Karadağlı'yı? Senaryoya ve nasıl bir hikaye anlatacağımıza bağlı... Oyuncunun toplum tarafından nasıl algılandığına bağlı... Tercih bana bırakılırsa, ben insanları inandırabilmek için çok popüler olmayan oyuncularla çalışmak isterim. Toplumun, oyuncunun özel yaşantısıyla ilgili bir algısının olmamasını yeğlerim.

BEN DE YARALANDIM!


* 2004 yılındaki bir röportajınızda "Pınar Altuğ konusunda doğru yapıp yapmadığımı zaman gösterecek" demişsiniz. Aradan 3 yıl geçti. Şimdi ne düşünüyorsunuz? Pişman mısınız? Yaptıklarımdan değil ama yapmadıklarımdan pişman olan birisiyim. O gün, o şartlarda duygularımla hareket ettim ve onu yaptım. Ama ben 'Çocuklar Duymasın'ı zaten tamamen duygularımla yapmıştım... O dizideki her şey duygusaldır. O yüzden o dönemi sorgulamıyorum. Bugün olsa yapmazdım. O zaman ben yaptığım işi çok ciddiye almışım. Yazdığım karaktere, senaryoya aşık olmuşum. Ama insanlar benim hissettiğimi hissetmiyor ki...
* Siz yaralandınız mı bu olaylar patlak verdiğinde? Evet tabii... Bana "Duygularınla hareket ediyorsun" dediler. Ama ben yazarken de duygularımla hareket ediyordum. O dönemin doğrusuydu o... Bugün yapmazdım. Ben ne toplumun ne de sektörün bir diziyi o kadar ciddiye aldığını düşünmüyorum artık. O zaman alındığını zannediyordum. Bir de Türkiye de değişti şu anda. Aileyi de yeniden tanımlamak gerek.