kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sezonun ağır abisi Şener Şen oldu

Yavuz Turgul'un yazıp, Ömer Vargı'nın yönettiği, başrolünü ise Şener Şen'in oynadığı 'Kabadayı' önümüzdeki sezonun iddialı yapımlarından biri. Sinema dergisi, filmin Haliç'teki setini ziyaret etti..
Üç yıl önce 'Gönül Yarası'nı çeken Şener Şen yeni bir film projesiyle tekrar setlere döndü. Senaryosunu Yavuz Turgul'un yazdığı, yönetmenliğini Ömer Vargı'nın yaptığı 'Kabadayı'da; Şener Şen'le birlikte Kenan İmirzalıoğlu, Ruhi Sarı, İsmail Hacıoğlu, Aslı Tandoğan, Selma Kutluğ, Süleyman Turan, Rasim Öztekin ve Kemal İnci rol alıyor. Film, bir zamanların meşhur kabadayılarından Ali Osman'ın (Şener Şen), aşık olduğu kadınla yıllar sonra karşılaşması üzerine gelişen olayları anlatıyor.

EŞKIYA'DAN FARKLI
Şener Şen canlandırdığı karakteri şöyle tanımlıyor: "Mahalle kültürümüzde hani mahalleyi koruyan adamlar vardır, saygı da duyulan ama bitirim adamlar. Hapislerde yatıp çıkan, kendi içlerinde erdemleri, inandığı doğruları olan adamlar... Ali Osman da bu adamlardan..." İlk bakışta 'Eşkıya'daki Baran'ı çağrıştırıyor bu tarif ama Şener Şen şöyle konuşuyor: "Aralarında nüans var. Mesela, Baran'ın başına bir iş gelmiş onun sonucunda bir şeyler yaşıyor. Fakat Ali Osman tamamen kendi seçtiği yaşamı sürüyor."

ARTIK HİKAYEM VAR
Kenan İmirzalıoğlu ise heyecanla "Ya, düşünebiliyor musunuz, çocukken Şener Abi'nin filmlerini izlerdim şimdi onunla çalışıyorum. Artık torunlarıma anlatacak bir hikayem var!" diyor. Rolü hakkında ise şunları anlatıyor: "Bir anlamda modern mafya. Organize işler yapan, adamları olan, bir suç işlendiği zaman yerine başka birini gönderen, günümüzde bol bol gördüğümüz tiplerden... Ama çok aşık!"
Haberin fotoğrafları