kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Green, Christian Dior'un Midnight Poison adlı parfümünün yeni yüzü.

Seksi değilim utangaç biriyim!

Beyazperdenin son 'Bond Kızı' Eva Green, Fransız Mademe Figaro dergisine sadece beyazperdede seksi görünen bir kadın olduğunu söyledi: Rolüm için soyunurum ama normal hayatta çok utangacım!..
Beyazperdenin son 'Bond Kızı' Eva Green siyah saçları, yeşil gözleri ve bembeyaz teniyle Hollywood'un en güzel kadınları arasında gösteriliyor. Dünyaca ünlü yönetmen Bernardo Bertolucci tarafından keşfedildiği günden beri sinema dünyasının aranan yüzleri arasında yer alan Fransız aktris, bugüne kadar hayranlarının karşısına birçok kez çırılçıplak çıkmış olmasına rağmen gerçek hayatta çok utangaç olduğunu söylüyor:

YİNE SOYUNURUM
"'The Dreamers' filmindeki çıplak sahnelerim insanların kafasında benim seksi olduğuma dair bir imaj oluşturdu. O sahnelerden hep gurur duydum. Bugün rolüm gereği soyunmam gerekse yine hiç düşünmeden kameraların karşısında çırılçıplak olurum. Mesleğim için yapamayacağım şey yok. Ama gerçek hayatımda bambaşka biriyim. Bir kere çok utangacım. Ayrıca her zaman kontrollüyüm. Beni sinemanın öldürücü bir cazibesi olan kadınlarından sananlar yanılıyor. Ben gerçek hayatta kesinlikle seksi biri değilim."