kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Müjde Ar "Bu hafta herkes Recai'yi konuşur" dedi.

Bedri'den sonra Recai

Öner ÖNGÜN / MAGAZİN
"Gazozumu Bedri açtı" ile olay yaratan Ar, yine güldürdü: "Fahişeyi oynadığım filmden sonra Recai isimli biri 'Hayat kadını almak sevaptır' diye mektupla evlenme teklif etti"..
Müjde Ar, Pınar Kür, Aysun Kayacı ve Çiğdem Anad'ın birlikte sunduğu "Haydi Gel Bizimle Ol" adlı televizyon programının ikinci bölümüne Oktay Kaynarca ve Ferhan Şensoy katıldı.

'BU YOLUN YOLCUSUYUZ'
Önceki hafta yayınlanan programın ilk bölümündeki "Gazozumu Bedri açtı" sözleriyle gündeme oturan Müjde Ar, önceki akşam yayınlanan programın ikincisinde, bir filmiyle ilgili anısını anlatarak herkesi güldürdü. Ar, "Kadir İnanır'la bir sinema filmi çektik. Ben o filmde hayat kadınını canlandırıyordum. Film vizyona girdikten sonra bana bir mektup geldi. Mektupta, 'Canım ablacım, senin içine düştüğün bu duruma çok üzüldüm. Bizde hayat kadını almak sevaptır. Seni nikâhıma alayım. Seni bu hayattan kurtarayım. Kardeşin, Recai' diye yazıyordu. Ben de Recai'ye 'Kardeşim Recai, biz bu yolun yolcusuyuz. Bizi Allah kurtarsın' diye cevap yazdım" deyince programa katılanlar gülme krizine tutuldu. Müjde Ar, "Artık bu hafta da herkes Recai'yi konuşur bir sürü Recailer ortaya çıkar" dedi.