kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
H.B. hastanede.

Hamile çıktı tecavüzcüsü kurşunladı

Mehmet YILDIRIM-Ekrem ARSLAN-ŞANLIURFA
Kendisine tecavüz eden kuzeninin ağabeyiyle evlendirildi. Hamile çıkınca aynı kuzeni kurşun yağdırdı. Kendi kurtuldu ama bebeğini düşürdü..
Mardin'in Derik ilçesinde yıllar önce anne ve babasını kaybettiği için dedesiyle birlikte kalan 19 yaşındaki H.B., 3 ay önce halasının oğlu Nurettin Ece'nin tecavüzüne uğradı. Ancak genç kız, Nurettin Ece'nin ölüm tehditleri nedeniyle korkusundan olayı kimseye anlatamadı. Bu arada olaydan 1.5 ay sonra genç kız, kendisine tecavüz eden Nurettin Ece'nin ağabeyi Velat Ece ile imam nikâhıyla evlendirildi.

POLİS KORUMAYA ALDI
Düğünün ardından Velat Ece çalışmak için Derik'ten ayrıldı. Birkaç gün önce rahatsızlanan genç kadın, hastaneye götürülünce 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Nurettin Ece, töre gereği evde yalnız oldukları bir sırada, tecavüz ettiği genç kadını kurşun yağmuruna tuttu. Mermilerden ikisi sağ ve sol bacağına, biri de sağ koluna isabet eden genç kadın, büyük bir şans eleri ölümden kurtuldu. Tecavüzcü saldırgan Nurettin Ece kaçarken yaralı H.B. ise amcası ve yengesi tarafından önce Derik Devlet Hastanesi'ne, ardından da Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi Devlet Hastanesi'ne getirildi. Daha sonra Şanlıurfa'ya sevk edilen genç kadın, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Genç kadının korkudan 3 aylık bebeğini düşürdüğü belirlenen talihsiz kadın, ikinci bir saldırıya uğramaması için hastanede polis tarafından koruma altına alındı. Polis genç kadının başında ve bahçede 24 saat nöbet tutuyor. Jandarma ise her yerde kaçan Nurettin Ece'yi arıyor.