kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu kitap kılavuz kaptanınız olacak

Deniz Akkaya, 500 bin satışla rekor kıran Mümin Sekman'ın 'Her Şey Seninle Başlar' kitabı için kamera karşısına geçti. Akkaya kitap için "Okuyana kılavuz kaptan olacak" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bu kitap kılavuz kaptanınız olacak
Hülya Avşar'dan, Seda Sayan'a, Tamer Karadağlı'dan Birol Güven'e kadar sanat dünyasından çok sayıda ünlü ismin okuduğu 'Her Şey Seninle Başlar' bir ilke imza attı. Ünlü model Deniz Akkaya'nın kitabın tanıtımı için objektif karşısına geçmesiyle ilk defa bir top model, kitap tanıtımında görev almış oldu.

YAZDI DA...
Elinde, çok beğenerek okuduğunu söylediği kitapla fotoğraf çektiren Akkaya, 'Her Şey Seninle Başlar' için bir de yazı kaleme aldı. "Dibine kadar yaşamak istiyorsanız Mümin Sekman kılavuz kaptanınız olacak" dedi. Kitap için ayrıca önümüzdeki günlerde bir kampanya düzenlenecek. Kitabın ilk yayın tarihi olan 16 Kasım'da, okurlar 'Her Şey Seninle Başlar' için yürüyecek. Kampanya kapsamında, kitabı okumuş herkes, o gün evden işe giderken kitabını elinde taşıyacak ve böylece kitabın okurları birbirini tanıyabilecek.

7. BASKIDA
Mümin Sekman'ın Alfa Yayınları'ndan çıkan kitabı 'Her Şey Seninle Başlar', iki yılda 500 bin adet sattı. Piyasaya çıktığı ilk günden beri okurun yoğun ilgisini çeken kitap, 7'nci baskısında 100 bin adet daha basıldı.
Haberin fotoğrafları