kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Halkımızın içi yakında rahat eder'

AA
İkinci Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, ''Önümüzdeki günlerde inanıyorum ki sizlerin de içini rahatlatacak halkımızın da içini rahatlatacak gelişmeler olacaktır'' dedi. Iğsız, Şırnak'ta şehit düşen astsubay Ahmet Sarıoğlu'nun ailesini ziyaret etti. Aileyle Akpınar Mahallesi'ndeki evde bir süre görüşen Iğsız, çıkışta gazetecilere şehit ailesine bayram ziyaretinde bulunduklarını ifade etti. Basın mensuplarının tezkere ve Şırnak'ta devam eden terör olaylarını sorması üzerine Iğsız, ''Şimdi bakın bizi izlemeye devam edin önümüzdeki günlerde göreceksiniz'' diye konuştu. Malatya Valiliği'nin resmi bayramlaşma törenine de katılan Orgeneral Iğsız, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

'BİZİ İZLEYİN'
"Gerçekten buruk bir bayram içerisindeyiz. Kayıplarımız bizleri fevkalade üzmüştür. Ama eğer soruyorsanız, 'Tutumunuzda bir değişiklik var mı?' diye, bizler şu an daha da kararlıyız. Benim size şu anda söyleyeceğim tek şey bizi dikkatle izlemeye devam edin. Ama yaptıklarımızın hepsini izleyerek dikkat edin. Sadece olumsuzlukları değil. Önümüzdeki günlerde inanıyorum ki sizlerin de içini rahatlatacak halkımızın da içini rahatlatacak gelişmeler olacaktır.''

GÖZALTINA ALINDI
Irak-Türkiye sınırındaki hareketliliği izleyen Türk gazetecilerden AA muhabiri Mustafa Kerim ve İhlas Haber Ajansı muhabiri Sadık Kahraman ile kameraman Levent Kerim peşmergeler tarafından gözaltına alındı. Yaklaşık 1 saat gözaltında tutulan Türk gazetecilerin görüntü kasetleri ile fotoğraflarına el konuldu.