kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
2006 yılının yazında bikinili haliyle yakalanan Richie'nin vücudu zayıflıktan erimiş gibi görünüyordu.

Sonunda vücuduyla gurur duymaya başladı

Yıllarca anoreksiya ile mücadele eden Nicole Richie, hamileliğinden önce zayıflıktan neredeyse kopacak haldeydi. Şimdilerde 6 aylık hamile olan Richie, vücuduyla artık gurur duyuyor ve objektiflere gülümsemekten çekinmiyor!..
Ünlü şarkıcı Lionel Richie'nin kızı, Paris Hilton'un kankası Nicole Richie'yi görenler gözlerine inanamıyor. Richie'nin eski zayıf halinden eser kalmadı. Ünlü yıldız, geçtiğimiz günlerde çocuğunun babası ve nişanlısı Joel Madden'le Hawaii'de tatil yaparken gazeteciler tarafından görüntülendi. Giderek büyüyen karnı ve göğüsleriyle dikkat çeken Richie, artık objektiflere yakalanmaktan hiç çekinmiyor. Geçmiş yıllarda bir deri bir kemik haldeyken fotoğrafçılarla köşe kapmaca oynayan ünlü yıldız, artık çok rahat!

KENDİNE GÜVENİ GELDİ
Uzun yıllar anoreksiyaya karşı mücadele veren Richie'ye yakın kaynaklar, "Nicole'ün bikiniyle bu denli rahat davranması bir mucize. Vücuduyla gurur duyduğu ortada. Kendine güveni hamileliğiyle yerine geldi" diye konuşuyor. Hawaii'deki tatilleri esnasında ise Richie vücudunu sergilerken nişanlısı Joel Madden da güzel yıldızı öpücüklere boğuyordu.
Haberin fotoğrafları