kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Son günlerde şehitlerle sarsılan Türk halkı teröre büyük tepki gösteriyor. Bayraklarla dövizlerle sokaklara dökülen halk kenetlendi.

Teröre lanet, şehitlere gözyaşı

İlhan DEMİRCİOĞLU - Rıdvan UYSAL - Murat KARAMAN -
Şırnak ve Diyarbakır'da 15 askerin şehit edilmesi dün tüm yurtta düzenlenen etkinliklerle protesto edildi.

SAMSUN: Samsun'da Ondokuzmayıs Üniversitesi'nde terör protesto edildi. Protesto gösterisine Rektör Prof. Dr. Ferit Bernay, Rektör Yardımcıları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

ESKİŞEHİR: Osmangazi Üniversitesi Senatosu bin kişilik öğretim üyesi ve personeli ile protesto yürüyüşü düzenledi. Rektörlük önünden başlayan yürüyüş Atatürk Anıtı'na kadar sürdü.

ADANA: Şehit Aileleri Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Asri Mezarlık'ta tören düzenlendi. Çukurova Üniversitesi içerisinde bulunan Atatürk Anıtı'nda da saygı duruşunda bulunuldu.

RİZE: Rize'de bir grup lise öğrencisi Atatürk Alanı'nda toplanarak terörü protesto etti. "Hepimiz askeriz PKK'ya yeteriz, kahrolsun PKK'' şeklinde slogan atan öğrenciler, ellerindeki Türk bayraklarıyla teröre tepki gösterdiler.

KOCAELİ: Kocaeli'de toplanan bir grup genç ise yürüyüş düzenledi. Kocaeli Askerlik Şubesi'ne kadar yürüyen gençler, askere gitmek için dilekçe verdi. Gençler, terör örgütü aleyhine slogan attı.

SİVAS: "Şehide Saygı, Teröre Lanet, Ülkene Sahip Çık" yürüyüşünde terör olayları kınandı. Türkiye Kamu-Sen Sivas İl Temsilciliği tarafından organize edilen yürüyüşte Atatürk Kültür Merkezi önünde toplanan binlerce Sivaslı, İstasyon caddesinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.
Haberin fotoğrafları