kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kübra Gül

Kübra Gül'ün düğünü metroyu etkileyecek

MÜSLİM SARIYAR İSTANBUL
Kübra Gül'ün 14 Ekim'de yapılacak düğünü için olağanüstü güvenlik önlemi alındı. Düğünün yapılacağı merkezin yanından geçen metro hattındaki seferler de Yenibosna'da kesilecek..
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kızı Kübra Gül ile Mehmet Sarımermer'in 14 Ekim'de yapılacak olan düğün töreni için İstanbul polisi olağanüstü güvenlik önlemleri aldı. Düğünün yapılacağı Yeşilköy'deki İstanbul Gösteri Merkezi'nde kuş uçurtmayacak olan polis olası bir saldırıya karşı merkezin yanından geçen metro hattındaki seferleri de durduracak. Buna göre Atatürk Havalimanı'na kadar giden hafif metro seferleri düğünün yapılacağı gün, Yenibosna'ya kadar gelecek. Havalimanına gidecek yolcuları ise 2 vagonlu bir metro alıp havalimanına götürecek. Bunun dışında hiçbir metronun çalışmasına izin verilmeyecek. 4 bin 500 davetlinin katılacağı düğünde, yaklaşık 6 bin polis görev yapacak.

TOPLANTI YAPILDI
Düğünün yapılacağı merkezde dün emniyet tedbirleriyle ilgili toplantı yapılarak, alınacak önlemler gözden geçirildi. Buna göre merkezin civarındaki telefon şebekeleri de iptal edilecek. İçeride cep telefonuyla fotoğraf çekimi özel yapılan ışıklı sistemle etkisiz hale getirilecek. Davetliler dedektörle aranarak içeri alınacak. 2 polis helikopteri kameralı kontrol uçuşu yapacak. Dünya Ticaret Merkezi, CNR ve World of Wonders Oteli'nin çatısına keskin nişancılar yerleştirilecek.