kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Şırnak'ta 13 askerin şehit edilmesinden sonra Terörle Mücadele Yüksek Kurulu toplandı. Teröre karşı sınır ötesi operasyon için tezkere hazırlığı başladı. Tezkerenin bayramdan sonra TBMM'den geçmesi bekleniyor...
İLİŞKİLİ HABERLER
Halk ne diyor?
Allah'ım bize acilen bir Atatürk gönder!
Hakan İlbak:
Sınır ötesi operasyona zorlanıyoruz. Irak'la terör anlaşması imzalanırken bunları yaşıyor olmamız ne tesadüf. Maalesef PKK artık eskisinden çok daha güçlü. PKK'yı kendi sınırlarımızda yok edememişken, Irak sınırlarında nasıl yok edeceğimizi çok merak ediyorum. Bence eğer PKK'yı ortadan kaldırmak istiyorsak, onları tıpkı Amerika'nın Irak'a yaptığı gibi içeriden yıkmalı ve birbirlerine kırdırtmalıyız.

Barış Türk: Dünyanın tek süper devleti olan ABD'yi küçümsememek lazım. Bu ülkenin Kürtler'e destek verdiğini herkes biliyor. Türkiye yeni bir strateji belirlemeli. Kuzey Irak'ın artık zamanı geçti. Bence orada bir Kürt devleti kurulsun, Türkiye'deki Kürtler'e de Kürt pasaportu verilsin. Orada huzur içinde yaşasınlar.

Mert Yener: Uzağı mı seviyoruz, yoksa gezmeyi mi anlayamıyorum. Dahili ve harici düşmanları, şehit evlatlarımızın verdiği vergilerle maaş alan ama PKK'yı kınamayanları Atatürk'ün kurduğu Meclis'e koyalım sonra da dışarıda terörist arayalım. Uyanın artık lütfen, uyanın!

Seyda Koca: Allah'ım bize acilen bir Atatürk gönder!

Emrah Durmaz: Kuzey Irak, zekice hazırlanmış bir tuzaktır. Sakın kimse oyuna gelmesin!