kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Oprah Winfrey, 90 kiloya yaklaşınca keyfi iyice kaçtı. Zayıflayabilmek için elinden geleni yapan Winfrey, objektiflere ise neşeli pozlar veriyor.

Kilolarıyla savaşı bir türlü kazanamıyor

Amerika'nın en çok kazanan televizyoncularından Oprah Winfrey, 20 yıldır fazla kilolarına karşı savaş veriyor. Kilolarından kurtulabilmek için türlü diyetler uygulayan başarılı sunucu, buna rağmen bir yılda tam 15 kilo aldı..
Beyazcamda her zaman güleryüzüyle görmeye alışık olduğumuz Oprah Winfrey'in, şu sıralar hiç keyfi yok. Yıllardır fazla kilolarından kurtulabilmek için türlü diyetler uygulayan ve başvurmadığı diyetisyen kalmayan ünlü televizyoncu, bu konuda başarısız olmuş gibi görünüyor. 1994 yılından bu yana hızla kilo alan Winfrey, geçtiğimiz aylarda kilolarıyla ilgili kendi programında açıklama yapmış ve şunları söylemişti: "Ben duygusal bir yiyiciyim. Eğer benim kilo aldığımı fark edersiniz, bilin ki hayatımda işler yolunda gitmiyordur."

Yaşı durumunu zorlaştırdı
53 yaşındaki Winfrey'in fitness hocası Jim Ryno, başarılı sunucunun son bir yılda 15 kilo birden aldığını söylüyor. Beslenme uzmanı Philip Goglia ise; ünlü sunucunun sürekli değişen kilosunun sağlığını olumsuz yönde etkilediğini söylüyor ve ekliyor: "Oprah'ın yaşındaki kadınlar, kilo vermek için çok daha fazla egzersize ihtiyaç duyar. Bu nedenle kilo alırken daha dikkatli olması gerekiyor."
Haberin fotoğrafları