kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Büyükçekmece'de ''kuduz'' vakası

Yeni Haber
Büyükçekmece'nin Kıraç beldesinde, evlerinin önünde oynarken kuduz olduğu belirlenen bir sokak köpeği tarafından ısırılan 5 yaşındaki Serkan Karabıçak, tedavi gördüğü hastanede öldü.

Torununun ölüm haberini alan 94 yaşındaki büyük anne de aynı gün vefat etti.

Namık Kemal Mahallesi Çalıkuşu Sokaktaki evlerinin önünde oynayan Serkan Karabıçak, yaklaşık 2 hafta önce bir sokak köpeğinin saldırısına uğradı.Yüzünden ısırılan Serkan Karabıçak, mahallelilerce Büyükçekmece Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada uygulanan tedavinin ardından, babası Sefer Karabıçak tarafından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürülen küçük Serkan, daha sonra da Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi.

Serkan Karabıçak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Salı akşamı hayatını kaybetti.

Torununun ölüm haberini alan 94 yaşındaki büyük anne Fehmiye Karabıçak'ın da aynı gün vefat ettiği öğrenildi.

Serkan Karabıçak'ı ısırarak ölümüne neden olan ve olaydan sonra mahalleliler tarafından kuduz olduğu şüphesiyle öldürülen köpekten alınan numunelerin incelendiği ve köpeğin kuduz olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Ölen Serkan Karabıçak'a ''kuduz ön tanısı'' konulduğu ve kesin sonucun Ankara'daki laboratuvar incelemesinden sonra ortaya çıkacağı kaydedildi.Serkan ve Fehmiye Karabıçak'ın cenazeleri, Kıraç Kamile Güneş Camisinde kılınan namazın ardından Kıraç Mezarlığında yan yana toprağa verildi.