kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kızlar Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilecek. Gözaltına alınan babanın ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

Babadan kızlarına 'cep telefonu' dayağı

Erol ŞENNUR-Murat KARAMAN / ADANA -SABAH
Adana'da cep telefonu ile görüştükleri için babaları tarafından sopayla dövülen üç kız kardeş, ikinci kattan atlayıp, ayrı yaşayan annelerinin evine kaçtı..
Adana'da cep telefonu ile görüştükleri gerekçesiyle babaları tarafından sopayla dövülen 3 kız kardeş, ikinci kattaki evlerinin penceresinden atlayarak, annelerinin evine kaçtı. Olay önceki gün Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. 10 yıl önce eşinden boşanan Yahya Yılmaz (47), yanında kalan kızları M. (15), H. (17) ve Ç.'yi (15) ellerinde cep telefonu olduğu gerekçesiyle sopayla dövmeye başladı. Bunun üzerine kızlar, dayaktan kurtulmak için ikinci kattaki evlerinin penceresinden aşağıya atladılar.

SÜREKLİ DÖVÜYORMUŞ
Anneleri Emine Karataş'ın Onur Mahallesi'ndeki evine sığınan üç kız kardeş hemen Adana Numune Hastanesi'ne götürüldü. Darp ve düşmeden dolayı vücutlarının bir çok yerinde ezilme ve morarma oluşan kız kardeşler tedavi altına alınırken, polis baba Yahya Yılmaz'ı yakalayarak gözaltına aldı. Boşandıktan sonra, mahkemenin çocukların velayetini babalarına verdiğini anlatan Emine Karataş, "Herkes çocuklarına cep telefonu alır. Çocuklarımın babası da ellerinde cep telefonu görünce dövmüş. Zaten üvey annelerinin de etkisiyle babaları sürekli dövermiş. Çocuklar döverken pencereden atlayarak kaçıp kurtulmuşlar" dedi.
Haberin fotoğrafları