kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Şenkal, konuyla ilgili detaylı açıklamayı bugün yapacak.

Eylem yalan mı söylüyor?

MAGAZİN
Eylem Şenkal, Hasan Hüseyin Korkmazgil'in kızı olduğuyla ilgili açıklamasının ardından, şimdi de "Hasan Hüseyinler karışmış" deyince akıllarda soru işaretleri oluşturdu..
Ünlü manken ve sunucu Eylem Şenkal'ın solcu şair Hasan Hüseyin Korkmazgil'in kızı olduğuyla ilgili haberlerde yeni bir perde açıldı. Şenkal, menajeri aracılığıyla Hasan Hüseyin'lerin karıştığını belirtirken, konuyla ilgili açıklamayı bugün iş gezisinde olduğu Dubai'den dönünce yapacağını duyurdu. Şenkal, daha önce Hasan Hüseyin Korkmazgil kızı olduğuyla ilgili soruya cevap verirken, babasının Hasan Hüseyin Korkmazgil olduğunun yazılması halinde ülkede durmaması gerektiğini ve 'Hayır ben onun kızı değilim' demek zorunda kalacağını dile getirmişti. Çocukluğuyla ilgili konuşan Eylem Şenkal, "Biz öldü biliniyoruz. Babamın sol davaları yüzünden evimiz yakıldı, bu olaylardan sonra babam nüfus cüzdanımı değiştirdi. 7 yaşından beri kendi nüfus cüzdanımı kullanmıyorum. Ömrüm 'Biz terörist değiliz'i ispata çalışmakla geçti. Milli Takım'da voleybol oynamamın da, 'Ben geri zekâlıyım, salağım' deyip modelliğe girmemin sebebi de bu" demişti.

'DNA TESTİ YAPILIR'
Öte yandan Eylem Şenkal'ın nüfusta babası görünen Yıldırım Şenkal; "Eylem, ilk eşim Saadet Koçer'in kızı, ama babası ben değildim. Sadece aynı soyadı taşıyoruz", Korkmazgil'in eşi ise "Böyle bir şey söz konusu olamaz. Gerekirse DNA testi yapılır" diye konuşmuştu. Tüm bu açıklamalar kafaları karıştırken, 'Eylem Şenkal yalan mı söylediği sorusunu akıllara getirdi.