kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Nurgül Yeşilçay

Bütün ünlüler Antalya'da olacak

Bu yıl 44'üncüsü düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, festivalde yarışacak filmlerin oyuncuları ve Türk Sineması'nın duayenleri buluşacak..
Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK Vakfı) ve Antalya Kültür Sanat Vakfı'nın (AKSAV) işbirliği ile düzenlenen Antalya Altın Protakal Film Festivali'nin 44'üncüsü bu yıl 19-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival, yine sinema sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirecek. Festivalin bu yılki ünlü konukları arasında; festivalde yarışmaya hak kazanan filmlerin oyuncuları ve yönetmenlerinin yanı sıra ünlü isimlerden oluşan jüri üyeleri, bu yılki onur ödülü sahipleri ve Hülya Koçyiğit, Halil Ergün, Genco Erkal, Yavuz Turgul, Hale Soygazi gibi Türk Sineması'nın duayenleri de yer alacak.

HERKES BURADA
Bu yıl festival için Antalya'da olacak ünlülerden bazıları ise şöyle: Nurgül Yeşilçay, Cem Özer (Ademin Trenleri); Zuhal Olcay (İyi Seneler Londra); Özgü Namal, Talat Bulut (Mutluluk); Uğur Polat, İlyas Salman, Oktay Kaynarca, Tardu Flordun (Sis ve Gece); Nejat İşler, Saadet Işıl Aksoy (Yumurta) ve Fadik Sevin Atasoy (Zeynep'in Sekiz Günü). Festivaldeki sunumları ise Demet Evgar, Şebnem Dönmez, Levent Üzümcü, Meltem Cumbul ve Halit Ergenç yapacak.
Haberin fotoğrafları