kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

17 seneye 12 sevgili sığdırdı

Ebru Gündeş'in jüri üyesi olduğu 'Popstar Alaturka'nın yapımcısı Osman tan Erkır'la aşk yaşadığı haberi; magazin gündemine bomba gibi düştü. Erkır; ilk evliliğini 16 yaşındayken Hamdi Vardar'la yapan 1974 doğumlu Gündeş'in hayatına giren 12'nci erkek oldu. Ünlü şarkıcı, bugüne dek şu isimlerle birliktelik yaşadı:

İLK EVLİLİK 16'SINDA
* HAMDİ VARDAR: 21 Mart 1990 tarihinde Hamdi Vardar'la evlenen Gündeş, henüz 16 yaşındaydı ve şöhret olmamıştı. Bu evlilik Vardar'ın ihaneti ve attığı dayaklar nedeniyle 6 ay sürdü.

* ABDULLAH GENCAL: Ebru Gündeş, ilk albümü 'Tanrı Misafiri'nden sonra şöhreti yakaladı ve playboyların da gözdesi oldu. İlk medyatik aşkını 1993'te Huzur Giyim'in veliahtlarından Abdullah Gencal ile yaşadı.

* LEVENT AKKAŞ: Gündeş, Gencal'la birlikteliğinin ardından gurbetçi işadamı Levent Akkaş'a aşık oldu.

* ATİLLA SARAL: Yaklaşık 10 yıl önce kasetleri milyonlar satan Ebru Gündeş, aşk hayatında da hızlı bir döneme girdi. 97 yılında manken-oyuncu Atilla Saral ile birlikte oldu.

EN 'HIZLI' ASSOLİST!
* KEREM ALIŞIK: Gündeş ile Kerem Alışık'ın rol aldığı 'Fırtınalar' dizisinin seti yeni bir aşka zemin hazırladı. Genç şarkıcı Alışık'la fırtınalı ama kısa ömürlü bir ilişki yaşadı.

* STELYO PİPİS: Ebru Gündeş'in hayatına giren erkekler arasında 'ünlülerin menajeri' olarak tanınan Stelyo Pipis de yer aldı. Gündeş ile Pipis'in ilişkisi, yaklaşık iki yıl sürdü.

* SÜHA YAVUZ: Ünlü şarkıcı, müzik yapımcısı Süha Yavuz ile 2001'de başlayan ve 1.5 yıl süren bir beraberlik yaşadı. Herkesin evlenmelerini beklediği çift, aniden ayrıldı.

* ÖMER DURAK: Gündeş, "En büyük aşkım" dediği Durak'la iki yıl birlikte oldu ve ayrıldı. Ancak bu ayrılığa uzun süre dayanamayan çift, 2002'nin aralık ayında yıldırım nikahıyla evlendi. 3.5 ay süren evlilik tek celsede bitti.

* HAKAN ALTUN: Genç yaşında çok sayıda aşkı geride bırakan Ebru Gündeş, meslektaşı Hakan Altun ile 2004'te başlayan ve yaklaşık bir yıl süren bir birliktelik yaşadı.

* ÖMER GÜRSOY: Galatasaray'ın yöneticilerinden Ergun Gürsoy'un oğlu Ömer Gürsoy, 'hızlı assolist'in kısa ömürlü aşklarındandı. Çift, 29 Ağustos 2005'te birlikte görüntülendi.

* MERT SARICA: 21 yaşındaki Mert Sarıca, Ebru Gündeş'in hayatına giren 11'inci erkek oldu. Geçtiğimiz aylarda Sarıca'nın Ferrari'si ile bir benzin istasyonunda yakalanan çiftin aşkı kısa sürdü. n MAGAZİN Stelyo Pipis Süha Yavuz
Haberin fotoğrafları