kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Annemi üzdün' notu ve cinayet

Yeni Haber
Adana'da 16 yaşındaki bir çocuk, babasını tabancayla öldürüp yanına "Annemi üzdün" notu bıraktı.

İşlediği bir cinayetten 8 yıl hapis yatıp, bir yıl önce tahliye olan Mehmet Y. (42), çalıştığı internet kafeden çıkıp tek başına yaşadığı Tepebağ Mahallesi 15 sokak içerisindeki Aksoy İnşaat'a ait yazıhaneye geldi.

Bu sırada, 12 yıl önce ayrıldığı eşinden olan oğlu S.C.Y. (16), babasının yanına gelerek, tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.C.Y., yanında bulunan MKE yapımı 7,65 mm. çaplı ruhsatsız tabanca ile babasına 5 kez ateş etti. Baba Mehmet Y., kurşunların kalbine isabet etmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Görgü tanıkları, ilk önce silah sesi duydukları ancak umursamadıklarını, fakat bir çocuğun kaçtığını görünce durumdan şüphelendiklerini söyledi. Baba Yılmaz'ın inşaat firmasına ait yazıhanenin ikinci katına ilk önce kapıyı zorlayıp girmek isteyen görgü tanıkları, kapı açılmayınca dışardan merdivenle yazıhaneye çıktıklarında cesetle karşılaştıklarını ve polise haber verdiklerini anlattı.

Olay yerinde yapılan incelemede, 5 adet boş kovan ve "Annemi üzdün" yazılı not bulundu. Polis, babasını öldürüp yanına da yazılı not bırakarak kaçan SCY'yi arıyor.