kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Angelina Jolie

Hangi ünlüde ne motifi var

* Eminem: Sol omzunda bir mantarı var. Sağ kolunun içe dönük tarafında kızının adı yazıyor. Sağ bileğinde intihar eğilimlerini temsilen 'Slit here' (Buradan kes) yazıyor.

* David Bechkam: Ensesinde bir haç, omzunda koruyucu bir melek, yine ensesinde oğlu Romeo'nun adı var. İlk oğlu Brooklyn'in adı gotik harflerle bel kemiğinde.. Sağ kolundaki 'ruhsal mükemmellik' yazısı hayat görüşünü vurguluyor.

* Victoria Beckham: Kuyruk sokumunda ailesinin 4 üyesini temsilen 4 yıldız taşıyor. Bileğindeki 'DB' harfleri eşine olan aşkını gösteriyor.

* Hülya Avşar: Ayağında Japon çiçeği Sakura figürü var. Ayrıca göbeğindeki yarasının üzerinde ve ellerinde dövme bulunuyor.

* Angelina Jolie: Vücudundaki 13 dövmeden sonuncusu kolunda ve çocuklarının doğdukları yerlerin coğrafi koordinatlarını gösteriyor.

* Özlem Tekin: Pahsan Music'le evliyken parmağına yaptırdığı yüzük şeklindeki dövmeyi boşandıktan sonra sildirdi. Kolundaki dikenli tel ise, yaptırdığı sayısız dövmeden sadece biri.

* Hayko Cepkin: En dikkat çeken dövmesi 'The Crow'un simgesi olan geri dönüşüm işareti. 'Toprağadöneceğiz' anlamı taşıyan dövmeyi felsefesine inandığı için yaptırmış.

* Tuğçe Kazaz: Eşinin adını kolunda ölümsüzleştirmiş. Ayak bileğinde çiçek figürü, kalçasında kelebek kanadı bulunuyor.

* Deniz Uğur: Sırtında Tamer Karadağlı'ya duyduğu aşka ithafen yaptırdığı 'T' şeklinde bir gül dövmesi bulunuyor.

* Kenan Doğulu: Kolundaki dövmenin esin kaynağı Mısır.

* Sibel Tüzün: Kolunda Kızılderili dövmesi var.

* Yunus Günçe: Kolunda 'Love is God' (Sevgi Allahtır) yazıyor.

* Kıvanç Tatlıtuğ: Bileğinde 'Only God Can Judge Me' (Beni Sadece Tanrı Yargılar) yazıyor.