kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
RAHŞAN GÜLŞAN

Fergie, "Gülben'i hiç sevmem" dedi!

Geçtiğimiz hafta hayatımın en ilginç organizasyonlarından biri için İsveç'teydim. Hani Gnctrkcll ve Pepsi haftalarca reklamını yapmıştı ya 'Fergie ile alışveriş imkanı' diye. İşte o etkinliğe katıldım. Fergie, Black Eyed Peas (İlginç ama Türkçe böğrülce anlamına geliyor) grubunun tek dişi üyesi. Güzelliğini, moda tutkusu ile birleştirip bir ikoncan olmayı da başarmış bir dişi. Avrupa'nın tüm magazin gazetelerinde iki günde bir ilginç bir haberi çıkar. 'Şurada görüldü, bununla yemek yedi, onu giydi, bunu giydi' diye.

GERÇEKTE MİNİCİKMİŞ

İşte biz o Fergie ile ilginç alışveriş etkinliğine katıldık. Kadın, fotoğraflarında iri, kocaman bir güzellik abidesi gibi duruyor. Oysa gerçekte minicik bir şey. Hani sokakta yanınızdan geçse, kafanızı çevirip bakmayacağınız türden. Saçlar sanki üç gündür yağlı gibi... Tuhaf bir deri ceket giymiş, boynuna kocaman bir fular bağlamış. Altında da bir kot pantolon. Makyaj ise oldukça hafif. Star olduğunu belli eden iki ayrıntıdan biri sol elinin parmağındaki dev, pırlantalarla kaplı yüzük. Ne yalan söyleyeyim kilometrelerce öteden insanın gözünü alıyor namussuz:) Diğer ayrıntı ise Luis Vuitton marka ayakkabıları. Beni bilirsiniz, bugüne kadar böyle kıyafet yazısı yazmışlığım görülmemiştir. Bu işler Ayşe Özyılmazel kardeşimizin uzmanlık alanına girer. Ayakkabının markasını, tüm görgüsüzlüğümle basın toplantısında sorup öğrendim:) (İnsan bu kadar gavur magazin programı izleyince havaya giriyor haliyle)

BRITNEY'E ACIDI
Basın toplantısında ilginç bir şey yakaladım. Şu anda dünya hip-hop piyasasının zirvesinde olan, yayınladığı solo albümle Amerika listelerine 2'inci sıradan giren Fergie, Türk kadın gazetecilerden oluşan grubumuzun sorularına öyle bir alçakgönüllülük ile cevap verdi ki şaştım kaldım. Biz Türkler, kaşınarak manşetlik cümleler aradık. Mesela hemen Gülben-Sibel-Hülya savaşlarından esinlenip; "Britney Spears'ın son zamanlarda yaptıkları ile ilgili ne düşünüyorsun?" dedik. Tamamdı işte, coşacaktı, boy boylayıp soy soylayacaktı. Biz de İngiliz 'tabloid'ci rakiplerimizi geride bırakacaktık. Ama olmadı. "Onun için çok üzülüyorum. Bence gazeteciler kişilik haklarını ihlal ediyor. Bir insan rehabilitasyon sürecinde rahat bırakılmalıdır" dedi. Şu anda Britney ile o kadar rakipler ki anlatamam. Fergie, albümü ile Britney'in kara sularına giriyor. Ne bir 'Tüp patlasın... Makbule... Lahana bebek...' göndermesi ne bişey. Yani Türkiye'de yaşasa, hiçbir magazin muhabiri 40 yıl kapısını çalmaz. Çaresiz, başka sorulara geçtik. Ben ayakkabı markasını sordum, sonra da aklıma geldi. Türk magazin tarihinin en güzel geyiklerinden birini uluslararası arenaya taşıdım: Neden böğrülce?