kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Köşeli yüz

Victoria sayesinde saçlar artık öne uzuyor

Victoria Beckham, saçlarını kısacık kestirdikten sonra herkes onu takip etti, hem de aynı saç modeliyle. Artık arkası kısacık olan saçlar öne doğru uzuyor..
Victoria artık daha seksi
Victoria Beckham'ın kendisine çok yakışan yeni saç modeli son derece doğal ve feminen. Asimetrik bir kesime sahip olan yeni saçı, Victoria'nın köşeli yüzüne oval bir hava katıyor. Ön bölümde, çeneye kadar uzanan bir tutam saç, güzel şarkıcının daha havalı ve çekici görünmesini sağlıyor. İpucu: Bu saç modelini; arkasını köpük ya da jöle yardımıyla kabartıp, ön bölümünü, fönle düzleştirerek kullanabalirsiniz.

Modern bir anne oldu
Tom Cruise'un eşi, Suri'nin annesi Katie Holmes'un yeni saçı, Victoria'nın saçına göre daha doğal duruyor... Ön kısımları göz hizasında kesilen ve çeneye doğru uzanan saçlar, Katie'nin kare yüzünü de yumuşatıyor. İpucu: Saçınızı kuruturken, ön kısımlarını kulağınızın arkasına atarsanız, kendiliğinden doğal bir dalgaya kavuşur.

Üçgen kesimle daha da çekici
Victoria gibi üçgen şekilde kesilen yeni saçları, güzel yıldız Jenny McCarthy'ye, her kadının isteyeceği gibi daha seksi ve çekici bir hava verdi. Enseden kısa başlayıp, önlerde çeneye doğru uzayan saçlar, Jenny'nin uzun yüzünü daha kısa ve şekilli gösteriyor. İpucu: Saçlarınızı bu şekilde kestirir ve kendiniz şekil vermek isterseniz, çeneye doğru uzanan ön kısımlarını, büyük bir fırça yardımıyla içeriye doğru kıvırarak kurutun.

Rihanna'ya çok yakışmış
Ünlü şarkıcı Rihanna da, Victoria Beckham'ın peşinden gitmiş ve bu saç kesimi ona da çok yakışmış. Önde çeneye doğru uzayan bu kesim, Rihanna'nın oval yüzünü daha dar ve uzun göstermiş. Aynı zamanda seksiliğini de ön plana çıkarmış.
İpucu: Bu tarz kesilmiş bir saça jöle ya da köpük uygularsanız, hatlarını ve şeklini daha da ön plana çıkarabilirsiniz.
Haberin fotoğrafları