kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Angelina Jolie, çocuklarının giysilerinde ve oyuncaklarında; sağlıklı büyümeleri için doğal yolla üretilen malzemeleri seçiyor.

Çocuklar da artık çevreye duyarlı

Eylül başında çocuklar için doğal ve çevreye tamamen duyarlı ürünler satılmaya başlandı. Kemerburgaz'da kapılarını açan Treehouse'da ünlülerin çocukları için seçtiği birçok marka var..
Son yıllarda besinlerde tercih ettiğimiz organik olma özelliği; artık giysilerde, hatta mobilyalarda bile aranmaya başlandı. Özellikle de çocuklarının sağlıklı ve güzel bir ortamda büyümesini isteyen anne-babalar tarafından... Kemerburgaz'da açılan Treehouse, çocuklar için tasarlanmış; şık, eğlenceli ve çevreye duyarlı çözümler arayan ailelerden ilgi görüyor. Mağazada; Angelina Jolie, Sarah Jessica Parker, Gwen Stephanie ve Liv Tyler gibi Hollywood'un ünlü annelerinin çocukları için tercih ettiği; TEA Collection, No Added Sugar, Salvor gibi 30'un üzerinde giyim, mobilya ve oyuncak markası yer alıyor.

ÜRÜNLER TAMAMEN DOĞAL
Doğayı korumayı daha küçük yaşlardan öğretmeyi amaçlayan Treehouse'da; yer malzemesinden raflara kadar mümkün olan her yerde organik ve geri dönüşümlü malzemeler kullanılmış. Mobilyadan giysi ve oyuncağa kadar mağazada satılan her bir üründe doğal malzeme kullanıldığı için çocukların sağlığına hiçbir zararı bulunmuyor.
Haberin fotoğrafları