kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sanal ortamda satılan LCD ekranlar tam olarak bir oyuncağı andırıyor. Bu ekranlar özellikle çocuklardan büyük ilgi görüyor.

Evinizin ihtiyacı bir tıkla kapınıza kadar geliyor

Evinizin ihtiyaçlarını karşılamak için alışverişe çıkmaya zamanınız yoksa interneti deneyin. evimizinherseyi.com gibi birçok sitede yastıktan televizyona tüm ihtiyacınızı bir tıkla kapınıza getirtebilirsiniz..
Yoğun iş temposu ya da günlük hayat telaşı üzünden çoğu zaman ihtiyaçlarımızı karşılamaya fırsat bulamıyoruz. Evimizin ihtiyaçlarını karşılamak için bazen haftalarca uygun zamanı beklemek gerekebiliyor. Oysa, hayatımızın her alanını kolaylaştıran internet, evle ilgili ihtiyaçlarımızı karşılamamıza da yardımcı oluyor. Mobilyadan perdeye kadar her şeyi bir tıkla kapımıza getirtmek artık mümkün.

SANKİ OYUNCAK
Örneğin; televizyonu elma ya da maymun şeklinde bir ekrandan izlemeye ne dersiniz? Cevabınız evetse, www.evimizinherseyi.com sitesinde yer alan sevimli LCD'lere bakmanızda fayda var. Çeşitli hayvan figürlerinden golf topuna kadar birçok farklı seçenekle satışa sunulan LCD 'ler 9.6 inch'lik ekrana sahip. Bu sevimli TV'lerden, çocuklara yönelik olan Zoo serisinde; ürünler çocuklara zarar vermeyecek maddelerden üretiliyor ve peluş hayvan kısmı tamamen sökülüp yıkanabiliyor.

AĞRILARA SON
Boyun, sırt ve bel ağrıları; hemen herkesin pençesinde olduğu sağlık sorunlarının başında geliyor. Bu ağrılardan kurtulmak için de internete başvurabilirsiniz. evimizinherseyi.com'da satılan, vücudun her bölgesi için ayrı üretilmiş ortopedik yastıklarla ağrı ve tutulma sorununu çözebilirsiniz. Bilgisayar başında geçirilen sürede, uzun yolculuklarda ve günün her saatinde ihtiyacınız olan ortopedik yastıklar, vücuttaki duruş bozukluklarına müdahale ediyor ve ağrı, tutulma gibi sıkıntıları da azaltıyor. Yine aynı sitede satılan Optimus Mini Klavye, kolay kullanımı ve eğlenceli formu ile her yaştan ilgi görüyor. Farklı fonksiyonlara sahip Optimus Mini'yi; Q klavyeden F klavyeye çevirebiliyorsunuz. Hatta müzik, beste programları gibi uygulamalara göre klavyenizi kişiselleştirebiliyorsunuz. Evinizin her türlü eksiğini giderebileceğiniz sanal mağazalardan biri de www.ikea.com.tr. Ünlü İsveç markası İkea'nın sanal mağazasının olduğu adreste; mobilyadan tekstile kadar her türlü ihtiyacınızı bulabilirsiniz. Seçtiğiniz ürün, belli bir ücret karşılığında kapınıza kadar getiriliyor.

CAZİP FİYATLAR
www.gittigidiyor.com da eviniz için alışveriş yapabileceğiniz internet adreslerinden bir diğeri. Sitede dekorasyon ve ev ihtiyaçları bölümüne de geniş yer ayrılmış. Aydınlatma, tadilat gereçleri, mobilya gibi her türlü ürünün bulunabildiği sitede, dönem dönem cazip fiyatlarla karşılaşabilirsiniz.