kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Los Angeles'ta 9. yaşgününü kutlayan Paris, gazetecilerin karşısına yüzü örtülü şekilde çıktı.

Çocuklarını da kendisine benzetti

Kendisi izole bir hayat yaşayan ünlü şarkıcı Michael Jackson, çocuklarına da aynı hayatı yaşatıyor. Yüzlerini gizleyen maskelerle dışarı çıkabilen çocuklar, alışverişe bile gece yarısı gidebiliyor. Uzmanlar ise; çocukların psikolojilerinin giderek anormalleştiğini iddia ediyor..
Geçtiğimiz yıl çocuklara cinsel taciz uyguladığı yönünde aleyhine açılan davayı kazanan ve kendisini izole bir hayatın içine kapatan Michael Jackson, çocuklarını da kendisine benzetti! 10 yaşında Prince 1, 9 yaşında Paris ve 5 yaşında Prince 2 adında üç çocuğu bulunan ünlü şarkıcı, çocuklarına da izole bir hayat yaşatıyor. Yüzlerini sürekli kapatarak sokağa çıkan üç çocuk da, gece yarısı alışverişe çıkıyor, kalabalık yerlere geç saatlerde gidebiliyor.

OKULA BİLE GİTMİYORLAR
Üçü de annelerinden uzakta yetişen çocuklardan Prince 1 ve Paris'in annesinin Michael Jackson'ın eski eşi Deborah Rowe olduğu biliniyor ancak üçüncü çocuğu 5 yaşındaki Prince 2'nin annesinin kimliği hala açıklanmıyor. People dergisine konuşan ünlü şarkıcıya yakın kaynaklar; üç çocuğun da çok akıllı, terbiyeli ve iyi yetişmiş olduklarını söylese de, uzmanlar içinde bulundukları koşullardan dolayı çocukların sosyal gelişiminin olumsuz yönde etkilendiğini iddia ediyor. Yaşları giderek büyüyen çocuklar okula gitmiyor, evde özel eğitim alıyor ve yabancılarla iletişim kurmakta güçlük çekiyor.
Haberin fotoğrafları