kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Gece kulübüne gitmek özentilikten öte bir durum

* Ne sizi, ne de eşinizi gece hayatında pek göremiyoruz? Ortada olmayı sevmiyoruz. Gece yaşantısından uzağız. İstesek, bir hafta içinde her yerde görülebiliriz. Ama biz bir şeyleri insanların gözüne sokarak yaşamıyoruz. Olabildiğince ilişkimizi korumaya çalışıyoruz.

* Bu yüzden mi gece dışarı çıkmıyorsunuz? Gece kulüplerine gitmeyi sevmiyorum. Çünkü otobüste insanlar ayakta dururken, gece kulüplerinden çıkan insanların arabaları yolları tıkıyor. Bu özentilikten daha da öte bir durumdur. Bu otobüsteki gençlerin düşünceleri beni çok fazla etkiliyor. O yüzden ben o gece kulübünden çıkan bir kişi olmayacağım. Çünkü ben zamanında ne olduğumu biliyorum.

* Burayı biraz açalım mı? Her şeyden önce insan olmak gerekiyor. Ama o hayatı yaşayanlar, hemen estetik yaptırıp, kendilerini değiştirmek istiyorlar. Benim yüzümde çizgiler var ve ben mimiklerimi kullanabiliyorum. Bu tarz yerlerde çok farklı tuzaklar var. Buralardan çıkan bir sürü hikaye duyuyoruz.

* Eşinizle her konuda iyi anlaşıyorsunuz galiba? Eşimden başka hayatımın sonuna kadar birlikte olmak isteyeceğim biri yok. Berna çok kaliteli biridir. Her şey kariyer değildir.