kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İki ünlü birbirinin falına baktı.

Alişan'ın falında 'Y' harfli bir bayan çıktı!

Alişan ve Esra Ceyhan birlikte iftar yemeği yedi, ardından birbirlerinin falına baktı. Ceyhan, Alişan'ın falında isminde 'y' harfi olan bir kadın gördü..
İLİŞKİLİ HABERLER
Alişan'ın falında 'Y' harfli bir bayan çıktı!
Ünlü şarkıcı Alişan ve sunucu Esra Ceyhan önceki akşam Etiler'deki Meşhur Tavacı Recep Usta restoranında oruç açtı. İftar yemeğinin ardından Esra Ceyhan ve ünlü şarkıcının birbirlerinin kahve falına bakması ise restorandakilerin dikkatini çekti. Alişan'ın falına bakan sunucu Esra Ceyhan şarkıcının çok yakında Amerika'ya gideceğini ve bol kazançlı bir iş teklifi alacağını söyledi. Falını büyük bir merakla dinleyen Alişan, Ceyhan'ın kendisine isminin içinde ' harfi olan bir bayanla birlikte olduğunu söylemesi üzerine kıpkırmızı oldu. Telaşlı bir şekilde de cep telefonunu göstererek "Telefonuma bakın, yok öyle biri" dedi. Ceyhan da kendinden son derece emin bir şekilde; "Yakında olacak o zaman. 'Esra bana söylemişti dersin'... Yaz bir kenara bunu" diye cevap verdi.

REKLAM YAPMADIM
Bu arada gazetecilerle sohbet eden Alişan geçtiğimiz günlerde çıkardığı senfonik ilahi albümü nedeniyle kendisini 'reklam yapıyor' diye eleştirenlere de seslendi: "Bu albümü Ramazan'da olduğumuz için çıkardım. 5 kuruş para almadım. Eğer ilahi okumak reklamsa bu işin reklamını yapmaktan da gurur duyarım..."
Haberin fotoğrafları