kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Avşar Sarıyer'deki konağını sessizce satışa çıkardı

MEHMET ÇALIŞKAN
Hülya Avşar, Sarıyer Büyükdere'deki konağını 10 milyon dolara satıyor. Avşar'ın Çilingiroğlu ile evli olduğu dönemde birlikte oturduğu konağın satılık ilanı 27 gün boyunca yayınlandı, ancak bilgi almak için aradığımızda emlak şirketi ilanı hemen yayından kaldırdı. Avşar, Sadettin Saran'ın oturduğu Kemerburgaz'a taşındı..
Hülya Avşar 1997 yılında Sarıyer Büyükdere'de 2 milyon 500 bin dolara satın aldığı ve 8 oda ile 4 salondan oluşan, 4 katlı 750 metrekarelik konağını satışa çıkarttı. 10 yıl boyunca burada oturan, komşularıyla, bahçedeki ağaçları kestiği iddiasıyla defalarca mahkemelik olan sanatçı, Kaya Çilingiroğlu ile boşandıktan sonra, köşkü kiraya vereceğini açıklamıştı. "Bu konağa çok emek verdim. İçinde hatıralarım var. Satmam ama kiraya veririm" diyen Avşar, bu açıklamasından tam bir yıl sonra konağını satmaya karar verdi.

10 MİLYON $
Emlak şirketi, konağın 10 milyon dolara satılığa çıktığını web sayfasında yayınladı, konağın dış cepheden toplam 6 fotoğrafı da yayınlandı. 22 Ağustos'da 615967 numaralı kayıtla verilen ilan 27 gün boyunca web sayfasında yer aldı. Satış şartlarıyla ilgili bilgi almak istediğimiz emlak şirketi yetkilisi, önce sorularımızdan rahatsız oldu ardından da ilanını 'Aramış olduğunuz 615967 no'lu ilan, kullanıcısı tarafından -vazgeçtimolarak atanıp yayından kaldırılmıştır' ibaresiyle sayfadan çıkardı. Telefonla konuştuğumuz emlakçı istenilen ücretin verilmesi halinde satış işleminin gerçekleşeceğini söyledi. Hülya Avşar ise kızı Zehra ile birlikte, sevgilisi Sadettin Saran'ın da oturduğu Kemerburgaz'a taşındı.
Haberin fotoğrafları