kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Arto'nun sesi benim koltukaltımdan çıkar

İlker GEZİCİ
Alihan kafayı Arto'ya taktı: Birinin mikropları temizlemesi lazım. Şimdi sırada Arto var. Laf atarak, sıfır sanatla ne yapmaya çalışıyor anlatsın?..
Bugün atv'de başlayan 'Süper Star' adlı yarışmanın adaylarından şarkıcı Alihan, önceki akşam Tophane'de iftar sonrası ilginç açıklamalarda bulundu. Daha önce Ajdar'a attığı tokatla adından söz ettiren Alihan'ın, bu seferki hedefi Arto'ydu:

Herkes haddini bilsin
"Ajdar gibi o kadar çok mikrop var ki... Birinin bunun gibileri derhal temizlemesi lazım. Şimdi sırada Arto var. Ona buna laf atarak, sıfır sanatla ne yapmaya çalışıyor bir anlatsın? Onun çıkardığı sesi ben koltukaltımdan çıkartırım!" Alihan, Arto gibi sesi ve sanatı olmayanların sahnede 'hazırlayıcı' rolü olduğunu söyledi ve "Herkes haddini bilsin" diyerek ekledi: "Halk benim gibi gerçek sanatçılara değer versin. Onun gibilere prim yaptırmasın. Hepsi Allah'ından bulsun!" Alihan, Ceylan'la yaşadığı polemik nedeniyle de mahkemelik olduğunu ifade etti. Daha önce katıldığı bir televizyon programında Ceylan için; "Özel yaşamına dikkat etsin" diyen Alihan, Ceylan'dan tehdit mesajları aldığını söyledi: "Ceylan beni rahat bırakmıyor. Ben, çocuk sahibi olan kadın şarkıcıların özel hayatlarına dikkat etmeleri gerektiğini söyledim. Ceylan örneğini verdim." Alihan, Ceylan'ın ise kendisini "Sadakatsiz" demekle suçladığını belirterek, "Kendisi sürekli beni rahatsız ediyor. Hakkımı eskisi gibi kavga dövüşle değil, mahkemede arayacağım" diye konuştu. atv'deki yarışmada iddialı olduğunu da belirten Alihan, "Kimin gerçek sanatçı olduğu ortaya çıkacak. Benim rakibim yok. Hakkımı yiyenlerden hakkımı söke söke alacağım" dedi.
Haberin fotoğrafları