kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Şimdiki kızlar paraya bakıyor'

01.09.2007
-Eğlence sektöründe pek çok yeniliğin öncüsü oldu, Celal Çapa. Renkli, esprili, çocuk ruhlu eşinizi kıskandığınız zamanlar olmuştur mutlaka... - Ş.Ç: Benim yanımda ona pas veren kadınlar olduğu zaman bu durumu asla idare etmem. Hemen tepkimi gösteririm. O olgunluğa henüz erişmedim ve erişmeyi de düşünmüyorum. En kızdığım şey şu. Eşime merhaba diyen bir kişi bana da selam vermeli. Bu bir adaptır. Bu görgüyü almamış kadınlar, erkekler bu hataya düşüyorlar. Yeni jenerasyonda duygu, maneviyat diye bir şey kalmamış. Celal'le birlikte olduğum vakit nesi var, nesi yok, umurumda değildi. Mesela beni evden almaya geldiği ilk gün kapıda taksi bekliyor. "Araban mı bozuldu?" dedim. "Benim arabam yok ki, araba kullanmasını bilmiyorum," dedi. Güldük. Hâlâ ikimiz de araba kullanmayı bilmiyoruz mesela. Her şeyimizi birlikte yaptık. Değerini bilerek, yavaş, yavaş. Oysa bakıyorum genç kızlara. İlk araştırdıkları şey kendilerinden hoşlanan çocuğun mal varlığı...

- Her şeyiniz ortak mı? - C.Ç: Evet.

- Ortak hesabınız var mı? - C.Ç: Hepsi. Varolan tüm servetim, eğer ona servet deniyorsa tabii... Hali vakti yerinde bir Türk burjuva ailesi olarak her şeyimiz ortak. Celal Çapa'nın hesabında durur. Ama Şebnem Çapa istediği zaman çekebilir.

- Eşinizin yapması halinde mutlu olacağınız, bir gün belki yapar diye aklınızdan geçirdiğiniz ne var? - Ş.Ç: Sürprizler yapmasını çok isterdim. 26 senelik evliliğimizde ne hediye aldığını hep bilirim mesela. Bir de biraz çenesini tutmasını isterdim. Çok boşboğazdır, her şeyi anlatır. Mesela çocuklarıma bir sürpriz yapacağım diyelim, ağzından kaçırır. Yapmış olduğumuz güzel şeyleri de keşke herkese çok anlatmasa? Bakın buraya da koltuk değnekleriyle geldi.

- Geçmiş olsun. Ne oldu bacağınıza? - C.Ç: İtalya kıyılarına tekne seyahati yapmaya gittik. Bunu herkese anlatmıştık. Gittiğimiz gün tekneden atlarken kas yırtılması olmuş. Beraber olduğumuz arkadaşımızın da annesi vefat etti. 24 saat içinde döndük. Yaşım geçmiş, boşboğazlılığım konusunda yapabileceğim bir şey yok!