kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hayali ABD'de oyuncu olmak

Doğuş ile oynadığı 'Sana Mecburum' dizisiyle ünlenen genç oyuncu Seda Bakan, gözünü Hollywood'a dikti: Benim en büyük hayalim ABD'de şansımı denemek..
Kimlik Kartı
* Doğum tarihi: 10 Ekim 1985
* Doğum yeri: İstanbul
* Burcu: Terazi
* Eğitimi: Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunu. Daha sonra TÜRVAK'ta oyunculuk eğitimi almaya başladı. Okulu hâlâ devam ediyor.

Ders çalışıyor
TÜRVAK'ta oyunculuk eğitimi alan Seda Bakan, kendini geliştirmek için sürekli kitap okuyor, sinemaya ve tiyatroya gidiyor. Okulundan bir an önce mezun olmak için de disiplinli bir şekilde ders çalışıyor.

Nerelere gider?
Geçtiğimiz yazı çalışarak ve hafta sonları ailesinin Bayramoğlu'ndaki yazlığında geçiren Seda, popüler mekanları seviyor. Kuruçeşme'deki Aşşk Cafe'ye, Limonlu Bahçe'ye ve Kanyon Alışveriş Merkezi'ne sık gidiyor.

'Leyla'yı sevdi
Seda, 'Sana Mecburum' dizisinde canlandırdığı 'Leyla' karakterini kendine benzetiyor. "İkimiz de ailemize çok düşkünüz" diyor ve ekliyor: "Aramızdaki en önemli fark ise benim hiçbir şarkıcıya fazla hayranlık duymamam!"

Nasıl keşfedildi?
Ekran önündeki macerası Number One TV'de sunuculuk ile başlayan genç oyuncu, kadınlar için tasarlanmış bir epilasyon firmasının reklamıyla adından söz ettirdi. 'Sana Mecburum' ise ilk dizisi oldu.

Okumaya devam
"Kendimi bildim bileli oyuncu olmak istedim" diyen sempatik güzel, Sakarya Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra hayalinin peşine düşmüş. "Hiçbir şey için geç değildir" ilkesinden güç alarak TÜRVAK'a kaydolmuş.