kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Seren Serengil'in, Gülben Ergen'e kızgınlığının nedeni yıllar öncesine dayanıyor! Gülben Ergen, Seren Serengil'le mahkemede hesaplaşacağını söyledi.

'Tüp' 150 bin dolara patlayacak

BAŞAK ÇOKAN
Gülben Ergen, kendisi için ekranda "Tüpü patlasa da kurtulsak!" diyen Seren Serengil aleyhine 150 bin $'lık tazminat davası açtı!..
HUSUMET YILLARDIR SÜRÜYOR
Seren Serengil ile Gülben Ergen arasında yıllardır süren savaşta sular iyice ısındı! Serengil'in yıllar önce sevgilisini Ergen'e kaptırdığını söylemesiyle başlayan söz düellosu iyice çığırından çıktı! Serengil'in TV'deki bir canlı yayın sırasında mikrofonunun açık olduğunu fark etmeyip Gülben Ergen için "Tüpü patlasa da kurtulsak" sözlerini kullanması bardağı taşırdı. Bu sözler karşısında sessiz kalan Ergen sonunda patladı!

"HAKKIMDA KONUŞMASIN"

Gülben Ergen; Seren Serengil hakkında 150 bin dolarlık tazminat davası açtı. Serengil'in sözlerinin kendisini çok üzdüğünü belirten Ergen, şöyle konuştu: Toplum içerisinde küçük düşürücü, onur kırıcı konuşmalarından ötürü hakkımda olumlu ya da olumsuz hiçbir şekilde konuşmasını istemiyorum. Bu sözlere cevap verecek kadar zamanım yok!