kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Düğünde hüznün nedeni dargınlık değil hastalık

DEĞER ÖZERGÜN MAGAZİN
Tam yedi yıllık ilişkinin ardından Tuncer Öztarhan ile nikah masasına oturan sunucu Ece Erken, iddia edildiği gibi istenmeyen gelin değil! Damadın babasının düğüne gelmeme nedeni hasta olması ..
Sunucu Ece Erken, yedi yıldır büyük aşk yaşadığı Vepa Kozmetik'in veliahtı Tuncer Öztarhan ile geçtiğimiz gün Swissotel'de dünyaevine girdi. Yedi yılda defalarca ayrılan ama birbirlerinden kopamayan aşıklar, muhteşem bir düğünle sonunda nikah masasına oturdu. Ancak düğün sonrası gazetelerde ortak bir haber yer aldı; iddialara göre Erken, ailede istenmeyen gelindi! Bu yüzden de damadın babası Vedat Öztarhan düğüne katılmamıştı. Ama aslında durum öyle değildi!

İKİ YILDIR ALZHEİMER
Düğün basına kapalı olarak gerçekleşti. Bu yüzden de gazeteciler gelin ve damadın verdikleri özel poz dışında, gelen konukları sadece kapıda görüntüleyebildi. Düğün gecesi, aile fotoğrafı basında yer almayınca da herkes düğüne gölge düştüğünü konuşmaya başladı. Oysa o gece aile fotoğrafı, çiftin özel olarak çektirdikleri düğün fotoğrafları arasında bulunuyor. Baba Vedat Öztarhan'ın düğüne gelmediği ise doğru. Ama düğüne gelmemesinin tek nedeni uzun süredir ağır bir rahatsızlık yaşaması. 1962 yılında Vepa Kozmetik'i kuran Vedat Öztarhan aslında iki yıla yakın süredir Alzheimer hastası. Ama aile bu durumu gizlemeyi tercih ediyor. Bu yüzden de Vedat Bey, sık sık tedavi için ABD'ye gidiyor.

AİLE DÜĞÜNDEYDİ
Aileden kimsenin gelmediği dedikodularının da yayıldığı düğünde; gelinin annesi Nurhan Serpici ve babası Noyan Erken, Tuncer Öztarhan'ın başta annesi Deniz Öztarhan olmak üzere bütün aile gecedeydi. Balayı için Maldiv Adaları'na giden Öztarhan çifti, dedikodular için "Sanırız uzun bir ilişki ardından nikah masasına oturmamızı insanlar yadırgadı" şeklinde yorum yapılıyor. Erken'in evlilik sonrası çalışmayacağı yönünde çıkan haberler de gerçeği yansıtmıyor. Güzel sunucu, eşinin izin verdiği ölçüde mesleğine devam edecek.
Haberin fotoğrafları