kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bomba ihbarından hostesle aşk çıktı

Neslihan KESKİN MERKEZ
Atlasjet uçaklarına bir saat arayla yapılan asılsız bomba ihbarları için, hostes ile eski sevgilisi birbirini suçladı: O yaptı suçu bana attı..
Bir saat arayla kalkmaya hazırlanan İstanbul- Antalya ve İstanbul- Kıbrıs seferleri öncesinde 2 Atlasjet uçağına yapılan bomba ihbarlarının arkasından, bir yılda biten aşkın kavgası çıktı. Antalya'ya gidecek uçakta görevli 23 yaşındaki hostes, bomba ihbarını ilişkisini bitirdiği halıcı sevgilisinin yaptığını söyledi. Hostesten 9 yaş büyük sevgili ise, ihbarı hostesin yaptırıp suçu üzerine attığını iddia etti. Atlasjet'in 4 Ağustos'ta İstanbul- Antalya seferini yapmak için hazırlanan uçağı ile İstanbul- Ercan seferini yapacak uçağına ardı ardına yapılan bomba ihbarları asılsız çıktı.

'ATILMAK İÇİN YAPTI'
Sorumlular araştırılırken, Antalya uçağının kabin ekibinden hostes Banu Orhun, polise bomba ihbarını yaklaşık bir yıl birlikte yaşadığı ancak temmuz ayında yollarını ayırdığı halıcı sevgilisi Tarık Meriç'in intikam için yapmış olabileceğini söyledi. Hakkında yakalama emri çıkartılan Tarık Meriç ise, karakola giderek ifade verdi ve eski sevgilisinin ihbarı yapıp suçu kendisine attığını ileri sürdü. Meriç SABAH'a yaptığı açıklamada da genç hostesi otoyolda otomobiline alarak tanıştıklarını anlatarak şöyle dedi: "O geceyi birlikte geçirdik. Ayrılmak isteyince kabullenemedi. Her sefer öncesi kriz geçiriyordu. Atılmak istiyordu. Bu nedenle yapmıştır."