kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Satışına haziranda başlanan projede fiyatlar 120 bin dolardan başlıyor.

Taksim'de 210 daire Aralık 2008'de sahiplerini bulacak

Kurtuluş'ta 4 bin metrekaresi yeşil alan olmak üzere 7 bin 100 metrekarelik alan üzerine kurulan Elysium Cool'un anahtar teslimi, gelecek sene sonunda yapılacak. Proje, 62-231 metrekare arasında değişen 12 farklı tipte 210 daireden oluşacak..
Tarihi Batı Roma İmparatorluğu'na dayanan bir yaşam merkezi olan Kurtuluş'ta inşaat şirketlerinin projeleri hız kazandı. Bugüne kadar İstanbul'un hem merkezinde yer alan hem de çağdaş bir yaşam merkezi olmasıyla ünlenen Kurtuluş, inşaat şirketlerinin de yeni gözde bölgelerinden. Depreme dayanıklı bir yerde yer almasıyla da önemi artan Kurtuluş tarihi alanlarıyla, konut sahibi olmak isteyenler için de farklı bir alternatif oluşturuyor. Metro, otobüs, minibüs gibi toplu taşıma alanlarının çok yakınında bulunan bölgeyi, alışveriş ve eğlence merkezlerine olan yakınlığı çekici kılıyor. Kurtuluş'ta inşaat projesi yapmayı seçen şirketlerden birisi de Ofton İnşaat.

4 bin metrekarelik yeşil alan
Ofton İnşaat tarafından Kurtuluş'ta yapımına başlanan Elysium Cool projesi, İstanbul'un merkezinde yeni bir yaşam alternatifi sunuyor. 4 bin metrekare yeşil alanın ayrıldığı proje, 7 bin 100 metrekarelik arazi üzerinde kurulacak. Kurtuluş'un merkezinde bulunan, Taksim, Osmanbey, Nişantaşı gibi alışveriş merkezlerinin çok yakınında yer alan Elysium Cool, şehir merkezinde yer alması nedeniyle önemli bir avantaj sağlıyor. Aralık 2008'de bitirilmesi planlanan projede stüdyo dairelerden verandalı ve teraslı 5+1 büyüklükteki dubleks konutlara kadar 12 farklı 210 daire olacak.

5 bin metrekarelik tesis
Sosyal tesislerin, 5 bin metrekarelik kapalı alanda projelendirildiği Elysium Cool'da açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis, basketbol ve mini futbol sahası, fitness salonu, hamam, sauna ile çocuk parkları bulunacak. Beş'er katlı beş bloktan oluşan projede konutlar 62 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiyor. Peyzaj düzenlemesi de yapılan sitede, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik hizmeti sunuluyor. Isı ve ses yalıtımının olduğu Elysium Cool, deprem yönetmeliğine uygun olarak radye temeller üzerinde inşa ediliyor. Her dairenin özel otoparkının bulunacağı projede misafir otoparkı da yer alacak. Satışına haziran ayında başlanan projede fiyatlar 120 bin dolardan başlıyor. 25 milyon dolarlık bir yatırım olan Elysium Cool, Finansbank'la yaptığı ortaklıkla 300 aya kadar vade imkanı sunuyor.