kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kayak merkezlerine 10 dakika mesafede 28 villa inşa ediliyor

Kocaeli'nde inşa edilen 28 villalık Neslikar Konakları, Sapanca ve Kartepe'ye 7'şer kilometre mesafede. Projedeki villaların fiyatları 250 bin YTL'den başlıyor, 300 bin YTL'ye kadar çıkıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kayak merkezlerine 10 dakika mesafede 28 villa inşa ediliyor
Nesli Grup İnşaat, Kocaeli'nde yeni bir proje inşa ediyor. Sapanca ve Kartepe'ye 7 kilometre mesafede yer alan Neslikar Konakları 20 bin 200 metrekarelik arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

İki farklı büyüklükte villa
Neslikar Konakları, toplam 28 villadan meydana geliyor. Her biri dubleks olan villalar iki farklı tipte inşa ediliyor. Projedeki konutların yarısı 5+1 tipinde, diğer yarısı da 3+1 tipinde tasarlanıyor. Neslikar Konakları'ndaki 5 odalı villalar 225 metrekare, 3 odalı villalar ise 220 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Projede yer alan her villanın 650 metrekare büyüklüğünde bahçesi bulunuyor. Deprem yönetmeliğine uygun biçimde inşa edilen projede ısı yalıtımı, sıvı izolasyonu da yapılıyor.

Siteye ait su deposu
Projede yüzme havuzu, tenis kortu ve basketbol sahası gibi sosyal donatı alanlarının yanı sıra farklı sosyal tesisler de bulunuyor. Çocuklar için özel oyun alanlarına yer verilen Neslikar Konakları'nda site girişi özel güvenlikle korunuyor. Projede ayrıca intercom sistemi ile koruma sağlanıyor. Neslikar Konakları'nın en önemli özelliklerinden birisi de siteye ait bir su deposuna yer verilmesi. 28 villalık projede 220 metrekarelik 3+villaların fiyatı 250 bin YTL'den başlıyor. 225 metrekarelik 5+1 villalarda ise fiyat 300 bin YTL'ye kadar yükselebiliyor. Projede yer alan 14 adet 5+1 villanın inşaatları tamamlanmış durumda. Geriye kalan 14 villanın ise Temmuz 2008'de tamamlanması planlanıyor. Yazın su kayağı yapmak için Sapanca'ya, kışın da kayak zevki yaşamak için Kartepe'ye yakınlığı ile avantaj sağlayan Neslikar Konakları projesinin satış ve pazarlamasını Re/Max Site Ofisi gerçekleştiriyor.