kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Çeşme'de tüm odaları suit şarap mahzenli butik proje

DTI'ın Vogue'dan sonraki ikinci yatırımı olan Kentya Homes, Çeşme Alaçatı'da inşa ediliyor. Butik proje, her birinde şarap mahzeni ve suit odalar olan 6 villadan oluşuyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Çeşme'de tüm odaları suit şarap mahzenli butik proje
İzmir'e 30 dakika mesafede yer alan ve Türkiye'nin adından en çok söz ettiren tatil beldelerinden biri haline gelen Çeşme, pek çok yeni konut projesine ev sahipliği yapmaya başladı. Bunlardan bir tanesi de DTI tarafından hayata geçirilen Kentya Homes.

Alaçatı'da inşa ediliyor
DTI, temiz ve sağlıklı suları ifade eden mavi bayrak kazanmış 20 koyu, altın sarısı kumları, termal otelleri, tarihi birikimi, otantik çarşısı ve eğlence hayatı ile son zamanların gözde sahil kasabası olan ve yerli-yabancı yatırımcıların son gözdesi halindeki Çeşme'de ikinci projesini hayata geçiriyor. Vogue isimli projesinin ardından DTI, Kentya Homes ile Alaçatı'ya giriyor. Yalnızca 6 adet villadan oluşan bu butik proje mimari olarak da bölgeye uyum sağlıyor. Kentya Homes'un seramik, lavabo ve kapı kolları ise İtalya'nın Toscana bölgesinden getiriliyor.

Her odası suit
Kentya Homes'da yer alan villalar 3 kattan meydana geliyor. Villalar 260 metrekare brüt ve 200 metrekare de net kullanım alanı ile inşa ediliyor. Kentya Taş Evleri'ndeki her bir villa 4 suit banyolu) odalı olarak hayata geçiriliyor.

Şarap mahzeni var
Projedeki villaların bodrum katında, kiler ve hizmetli odasının yanı sıra çamaşır ve ütü odaları da bulunuyor. Ayrıca her villanın bodrumunda birer adet de şarap mahzeni yer alıyor. Villaların birinci katlarında taş şömine; İtalyan açık mutfak ve tuvalet bulunuyor. İkinci katlarda ise 3 adet banyolu 2 adet cumbalı, 1 tanesi ise Fransız balkonlu olmak üzere 3 adet oda inşa ediliyor.
Haberin fotoğrafları