kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bodrum günlüğü

Can: Tarkan da ben de her yıl kaset çıkaracağız
Geçtiğimiz ay 'Akşam Sefası' adlı albümünü çıkaran Sibel Can, Ramazan Bayramı'ndan sonra yeniden stüdyoya girecek. Can, geçtiğimiz yıl kaybettiği annesi için Türk Sanat Müziği şarkılarından oluşan bir albüm hazırlayacak. Annesinin en sevdiği şarkıları yorumlamayı düşünen Sibel Can, repertuvar çalışmalarına başladığını söyledi. TSM albümüyle birlikte; TOÇEV'in katkılarıyla çıkaracağı single'a da hazırlanan ünlü şarkıcı, "Artık albüm yapmak için uzun aralar vermeyeceğim. Her yıl bir tane çıkaracağım. Bu konuyu Tarkan'la da konuştum. O da benimle aynı fikirde, o da her yıl kaset çıkaracak" dedi. Can'ın TOÇEV için yapacağı single'da; 'Helin' ve 'Benim Adım Aşk' isimli iki şarkı yer alacak.

Emir için özel parti hazırladı
Ailesiyle Bodrum'da tatil yapan Sibel Can, geçtiğimiz pazar akşamı küçük oğlu Emir Aksüt'ün doğum gününü kutladı. Aile arasında bir parti organize eden Sibel Can, parti süslemeleriyle bizzat ilgilendi. Sabahın erken saatlerinden itibaren elinde balonlar ve süslerle partinin kutlanacağı alana gelen sanatçı, neşe içinde hazırlık yaptı. Oğlunun 8 yaşına basacağını söyleyen Sibel Can, "Çocuklarımdan çok memnunum. Allah'a bana böyle evlatlar verdiği için şükrediyorum" dedi.

Efsane başkan tatilde

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Güven Sazak da Bodrum'da. Sazak, geçtiğimiz gün sahil turu yaparken objektiflerimize yakalandı. Şapka ve şortu ile dikkat çeken eski başkanın sol kolundaki 'silik' dövmenin ne olduğu ise anlaşılamadı.
Haberin fotoğrafları