kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Nazire Şenlendirici

Nazire Şenlendirici delil avında

Başak ÇOKAN/MAGAZİN
Eşi Nazire Şenlendirici ile boşanma eşiğinde olan Hüsnü Şenlendirici, Deniz Seki ile öpüşürken kameralara yansıyınca zor günler geçirmeye başladı Eşi ..
Deniz Seki ile yaşadığı yasak aşk yüzünden eşi Nazire Şenlendirici ile boşanmanın eşiğine gelen ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, ilk günden beri Seki'yle ilişkisini kameralardan uzakta yaşamaya özen gösteriyordu. Ama geçtiğimiz hafta Deniz Seki'yle öpüşürken gazetecilere yakalandı. 9 Eylül'de görülecek boşanma davası öncesi çıkan bu görüntüler, Nazire Şenlendirici'yi çok kızdırdı. Nazire Hanım'ın, eşinin Seki ile samimi görüntülerini televizyonda izledikten sonra, mahkemeye delil sunmak amacıyla bir dedektif gibi görüntü toplamaya başladığı öğrenildi. Nazire Hanım bununla da kalmayıp, çocuklarını Hüsnü Şenlendirici'ye göstermeme kararı aldı.

AYRILIK KAÇINILMAZ

Geçtiğimiz haftalarda, Nazire Şenlendirici'nin, eşinden 1 milyon YTL tazminat almadan boşanmayacağına dair haberler çıkmış, fakat Hüsnü Şenlendirici bu haberleri yalanlamıştı. Hüsnü Şenlendirici'nin avukatı Aydın Kurban ise, "Bizim elimize herhangi bir tazminat talebi bilgisi gelmedi" dedi. Kurban, "Hüsnü Bey herhangi bir kanalda aşkını Türk toplumuna haykırmamıştır. Nazire Hanım boşanmamakta ne kadar ısrar ederse etsin, bir taraf bu evliliği istemiyorsa, mahkeme de bu evliliğin olmayacağına hüküm getirirse, ayrılık kaçınılmazdır" dedi. Kurban ayrıca, Nazire Şenlendirici'den Seki'ye gelen tehdit mesajlarına da değindi: "Deniz Hanım'a atılan tehdit mesajları çoğu zaman Hüsnü Bey'e gelmiştir. Fakat Hüsnü Bey, eşine olan saygısından bunları basına ya da mahkemeye delil olarak sunma taraftarı olmamıştır. Bu nedenle basında yer alan görüntülerin mahkemeye sunulması kararı değiştirmez."
Haberin fotoğrafları