kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
adir Şen

Böyle büyüyeceğini tahmin edemezdik!

Tuğba Özay'ın menajeri ve basın danışmanı Kadir Şen'le yolu, yaklaşık on yıl önce kesişti. Kadir Şen, Tuğba'nın gözaltına alınma nedeniyle ilgili yaptığı açıklamada, 'azmettirme' denilen olayın iki arkadaş arasındaki konuşmadan ibaret olduğunu, işin buralara geleceğini asla tahmin edemediklerini söyledi.

Tehdit ediyordu
Bir dönem ilişki yaşadığı Akın Büyükoğlu, önceleri 'çok iyi biri' imajı çizmesine rağmen, ilerleyen zamanlarda Tuğba'yı tehdit etmeye başlamış. "Seni öldüreceğim, kanının üzerinde yürüyeceğim. Çık o podyuma, neden çıkıyorsun bilmiyorum; bakalım nasıl ineceksin" gibi tehditlerle Özay'ı rahatsız ettiği iddia edilen Büyükoğlu, Şen'e göre ünlü mankenin reddedişlerine de aldırmamış. Medyaya yansımaması ve gereksiz gündem yaratmamak için durumu polise intikal ettirmediklerini belirten Şen, "Bu kadar büyüyeceğini ve bu hale geleceğini tahmin edemezdik" dedi.

Onu ailesine götüreceğim
Bu yaşananlardan ötürü çok üzgün ve kaygılı olan ailesi ile ilişkilerinin çok iyi olduğunu belirten Kadir Şen, "Gözaltı süreci tamamlanır tamamlanmaz onu ilk olarak ailesinin yanına götüreceğim" şeklinde konuştu. Tuğba Özay'ın, birçok kadın gibi bazı dengeler içerisinde güçlü olan adamları sevmesinin ise tamamen bir tesadüf olduğunu belirten arkadaşı ve menajeri Şen, "Medya Tuğba'yı seviyor mu yoksa ondan nefret mi ediyor anlayamadım. Herkes farklı bir şey yazıyor" dedi. Tuğba Özay ise bütün bunlarla ilgili belki de en önemli cevabı daha önceki bir açıklamasında vermişti: "Benim tek suçum sevmek sanırım..." Kadir Şen Kadir Şen Kadir Şen Kadir Şen Kadir Şen
Haberin fotoğrafları