kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Erdoğan, Gül ve Arınç görüştü

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Dışişleri Bakanı, Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ve eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'la Meclis'teki görüşmesi sona erdi.

Başbakan Erdoğan'ın TBMM'deki makamında gerçekleşen görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.

Erdoğan, Gül ve Arınç, görüşmenin ardından TBMM Başkanlığına seçilen AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'ı tebrik etmek amacıyla TBMM Başkanlığı makamına geçti.

CUMHURBAŞKANLIĞI SÜRECİ BAŞLIYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan öğleden önce basına kapalı olarak yapılan grup toplantısında, Cumhurbaşkanlığı takvimini başlatacaklarının konuşulduğunu açıkladı.

Köksal Toptan'ın Meclis Başkanı seçilmesi sonrası gazetecilere açıklama yapan Erdoğan, "Birinci turda yüksek bir katılımla Köksal Beyin seçilmiş olması gerçekten Meclisimizin bu dönem açılışında güzel bir adım oldu. Temennimiz odur ki bundan sonraki süreçte de buna benzer neticeleri birlikte yaşayalım. Bunlar Meclisimizin gücünü verimini artıracağı gibi ülkemizin gücünü de artıracaktır. Ülkemizin dayanışma ruhunu çok daha farklı bir şekilde gelişmesine vesile olacaktır. Ben bu tür olumlu yaklaşım içinde olan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum" dedi.