kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ankara'da siyasi gündem

Yeni Haber
23. DÖNEM MECLİS BAŞKANLIĞI İÇİN OYLAMA YAPILIYOR
-Başkanlık için başvuran toplam 3 aday bulunuyor. AKP Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, MHP Antalya Milletvekili Tunca Toskay ve Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Meclis Başkanlığı için yarışacak. Adayların iki turda seçilebilmesi için 367 oy gerekli. 3. turda ise salt çoğunluk, 4. turda en fazla oy alan ilk iki aday arasından Başkan seçilecek.
-Meclis Danışma Kurulu, sabah saatlerinde toplanacak. Toplantıda, Meclis Başkanlığı seçimi turlarının aynı gün içinde yapılması önerilecek. Oylama saat 15.00'te başlayacak.
TOPTAN DESTEK TURUNA ÇIKIYOR
Toptan, saat 10.30'da DSP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Zeki Sezer ile bir araya geldikten sonra saat 11.00'de CHP saat 12.00'de de DTP Genel Merkezi'ne gidecek. Toptan saat 13.00'te de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Meclis'teki odasında ziyaret edecek.
AKP MYK TOPLANIYOR
AKP MYK toplantısı yapılıyor. Dün yapılan toplantıda Meclis Başkanlığı için isim belirlenmesinin ardından bugün de 5 grup başkan vekilliği, TBMM katip üyelikleri ve idare amirlikleri için seçimler yapılacak. (Saat:11.00)