kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni çıkanlar

Alex'in maxi single'i çıktı!
Müzik dünyasının hem sahne hem de vokal performansı açısından en başarılı erkek şarkıcılarından olan Alex'in, en beğenilen 5 şarkısının remikslerinden oluşan maxi single'ı 'Alekstronika' kendi prodüksiyon şirketi Alex-t'den çıktı. Elektronik sound'ların kullanıldığı albümde yer alan parçalarda, 80'li yıllara özgü rock ritimler de bulunuyor. Albümde trance ve hibrid türü farklı müzik akımları da yer alıyor. Albümde 'Çok Zor' şarkısının dışında, 'Aşk Senin Adın', 'Maalesef' gibi şarkılar da öne çıkıyor. single'i çıktı!

Hülya Sözer 20 yıl sonra yeniden
Mega Müzik, 1987 yılında long play olarak piyasaya çıkardığı Hülya Sözen'in albümünü 20 yıl sonra yeniden piyasaya sürdü. 'Bir Çapkın'ın Elinde' isimli albümde Şükrü Tunar'ın 'Hüsran', Ümit Yaşar Oğuzcan'ın sözlerini yazdığı 'Yokluğun Her Dakika', Mustafa Nafız Irmak'ın 'O Siyah Gözler' isimli parçalarında aralarından bulunduğu 13 şarkı yer alıyor. Arşivlik bir albüm...

Ölümünün ardından CD'leri piyasada!
Ünlü piyanist İdil Biret'in 'mükemmel bir piyanist' olarak nitelediği, 43 yaşında aramızdan ayrılan Vedat Kosal'ın konser kayıtları Lila Müzik etiketiyle çıktı. 'Vedat Kosal Arşiv Serisi 1'in devamı olan bu ikinci albümdeki eserler, birinci CD'de olduğu gibi sanatçının arşivinden özenli bir çalışmayla seçildi. Eldeki kayıtlar önce dijital ortama aktarıldı, daha sonra Vedat Kosal'ın arkadaşı piyanist Seher Tanrıyar tarafından bu albüm için büyük bir dikkatle seçildi. Kosal bu konserlerde, Schubert ve Chopin'in eserlerini piyanoyla yorumluyor.
Haberin fotoğrafları