kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
1. kostüm

Nilüfer 3 bininci konserinde tam dört kıyafetle şov yaptı

İlker GEZİCİ/ MAGAZİN
Nilüfer, 35 yıllık sanat hayatındaki 3 bininci konserini verdi. Ünlü sanatçı söylediği şarkılar ve şıklığıyla kendisini dinleyen 4 bin kişilik kalabalığı büyüledi..
Nilüfer önceki akşam, Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. 35 yıllık sanat hayatındaki 3 bininci konserini veren güzel şarkıcı, kendisini dinlemeye gelen 4 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Konserini 45'er dakikadan oluşan 4 bölüm halinde gerçekleştiren ve yaklaşık 40 şarkı seslendiren sanatçı, repertuvarını internet sitesinde yaptığı oylamaya göre oluşturduğunu söyledi.

MİNİKLER DUYGULANDIRDI
Yıllar sonra sahneye çıkmanın heyecanını yaşadığını belirten ünlü sanatçı, konserine 'Yine Yeni Yeniden' adlı parçasını seslendirerek başladı. Nilüfer, kendisini dinlemeye gelenler arasında Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'nın çalışanlarının ve Bolluca Köyü'nden çocukların da olduğunu görünce duygulandı. Çocukların kendisine verdikleri çiçekleri sevinçle kabul eden güzel sanatçı, minik hayranlarına, teşekkür etti ve onları öptü.

KAYAHAN'A TAŞ ATTI
Konserde Onno Tunç'un 'Tutsak' adlı parçasını da yorumlayan Nilüfer, "Bu şarkıyı Sezen'den sonra okumak cesaret ister" diye konuştu. Aralarındaki hukuk savaşına rağmen repertuvarında Kayahan'ın şarkılarına da yer veren sanatçı, 'Asırlardır Yalnızım' adlı parçayı söylerken şöyle konuştu: "Ben susayım, bu şarkıyı siz söyleyin. Yakında yasak gelecek ve bu şarkıyı söyleyemeyeceğim. Siz şimdiden antrenman yapmış olun. Siz bu şarkıları hep sevdiniz. Bunlar sizin şarkılarınız. Gerisi önemli değil!"
Haberin fotoğrafları