kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kendi faturanı kendin yarat

Yeni Haber
Abonelerine en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını sürdüren İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.(AYEDAŞ), müşteri memnuniyeti için yeni bir adım daha attı.

AYEDAŞ, kurumun internet sayfası üzerinden başlattığı yeni uygulama ile müşterilerine faturasını hesaplayabilmeleri için olanak sağlıyor.

www.ayedas.gov.tr adresine giren AYEDAŞ müşterileri, henüz sayaçlarının okuma günü gelmeden fatura tutarlarını kendileri hesaplayabiliyor. Faturasını hesaplamak isteyen AYEDAŞ müşterileri "Fatura Hesaplama" butonu tıklayarak tesisat numarası ve sayaçlarındaki son endeksi yazarak o andaki fatura tutarlarını öğrenebiliyor.

Abonelerin hesapladığı fatura AYEDAŞ' a ulaşmakta ve AYEDAŞ müşterisi 'kendisinin oluşturduğu' faturasını ödeme imkânını, kendisi sağlamış oluyor. Özellikle tatil ya da iş nedeniyle şehir dışına çıkan, bütçelerinin ödeme planından dolayı ara dönemlerde ödeme yapmak isteyen abonelerin talebi üzerine başlatılan uygulama ile aboneler, web sayfası üzerinde faturasının tutarını hesaplayarak ödeme imkânına ulaşmış oluyor.

Yine şehir dışında olup dönüşleri uzayan aboneler artık internet üzerinde elektrik faturasını oluşturup AYEDAŞ' ın anlaşmalı bankalarından ödeme imkânına kavuşuyor.

Abonelerine kendi faturasını yaratma imkanı veren bu uygulama AYEDAŞ' a da ara dönemlerde yapılan ödemelerden dolayı, erken tahsilat avantajı sağlıyor.

Müşteri odaklı hizmetlerine yeni bir uygulamayı daha eklediklerini söyleyen AYEDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, bu konudaki AR-GE çalışmalarının sürekli artarak devam edeceğini belirtti.