kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Deniz Baykal

Deniz Baykal istifa etsin

Seçime DSP ile işbirliği ve Cumhuriyet mitingleri rüzgarıyla giren CHP, yüzde 20'de kaldı. CHP'nin milletvekili sayısı 177'den 111'e indi. Deniz Baykal seçim sonuçlarıyla ilgili sessiz kalmayı tercih etti...
ERCAN YOKSUL: CHP zihniyetinde olan insanlar kafalarını değiştirsinler. Atatürk ve Cumhuriyet sadece onlara ait değil; artık bunu anlasınlar. Üç beş dinci akıma bakarak, 'Laiklik elden gidiyor' yaygarası yapmasınlar. Ne 'laiklik' gider ne de 'Cumhuriyet'...

BAHAR ÇEVİK: Bu ne biçim bir gün? Demokratik sol bir düşünce gelsin diye beklerken, yine olmadı. Peki neden olmadı? Atatürk'ün kurduğu parti nasıl bu kadar alçaldı? Deniz Baykal istifa et!

SİNAN PESEN: Genç bir seçmen olarak; DSP'yi mahveden durum ile CHP'nin durumu şu an aynı. Bu liderler neden inat ederler anlamam. Bırakın bayrağı genç eller taşısın! Bu gidişat iyi değil ve artık kimse beni demokratik olmakla kandıramaz.

TARIK ZİYA ERTEKİN: Deniz Baykal biraz olsun siyasi nezaket göstermeli ve hemen istifa etmelidir. Bu hem CHP tabanını rahatlatacak hem de yıllardır bu partinin üzerine serpilmiş ölü toprağının gitmesini sağlayacaktır.