kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Halkın iradesi herkesten üstündür..
İLİŞKİLİ HABERLER
Halk ne diyor?
Çankaya savaşıyla gündeme gelen erken seçimden AK Parti zaferle çıktı. İki seçmenden biri AKP'yi seçti. Oy oranını yüzde 12 artıran AK Parti, 340 milletvekiliyle ikinci kez tek başına hükümet kurma hakkını kazandı.

METİN YILDIRIM: CHP'de Deniz Baykal olduğu sürece sonucun böyle olacağı zaten belliydi. Millet yeni yüzler istiyor. Baykal koltuk sevdası yüzünden hem partiye hem de kendine büyük zarar verdi. Bükemediğin eli öpeceksin ve çekip gideceksin. Sayın Erdoğan'a da hayırlı olsun.

ÇİĞDEM YÜZÜAK: Vatanımız için hayırlı ve uğurlu olsun. Artık mecliste gerçek bir muhalefet var. MHP'ye güveniyor ve bizim adımıza alınan kararlarda varlık göstereceğine inanıyorum. AKP'ye de istikrarından dolayı tebriklerimi sunuyorum. Ama bu kazanımı ne olur vatan, millet ve bağımsızlık için kullansınlar.

CEYLAN TEKİN: Sonuçlardan çok memnunum. Bu kadarını beklemiyordum. Sayın Başbakan, '4 yıllık başarısının karşılığını aldı' diye düşünüyorum.

İLHAN ÇİMEN: Bu olaydan tüm siyasi partiler ders çıkarmalı. Öncelikle Baykal, Ağar, Bahçeli ve diğerleri... Halk her şeyden ve herkesten güçlüdür. Halkın iradesine saygısızlık ise insana bunları yaşatır.

SEVGİ İLKAY: Bu zafer ülkeyi bölmek isteyenlerin zaferidir. İstediğinizi aldınız. 'Atatürkçüyüz', 'Milliyetçiyiz' diyenler için bu bir şanstı ama ellerinin tersiyle ittiler; tebrikler. Bu ülke için bir şeyler yapmanın zamanı gelmişti ama değerlendirilemedi.

KAAN AYAZ: Milletimle gurur duyuyorum. Sağduyu ve aklın hakim oldugu güzel bir sonuç çıktı ortaya. Türk milleti, Türkiye ilelebet laik kalacaktır. Laiklik kimsenin özel korumasına muhtaç değildir.

NAZLI OCAKSÖNMEZ: Önemli olan bu partinin ülkemize faydalı olup olamayacağıdır. Ülkemize faydalı olduğu gün sevinelim, bayram edelim. Bu sonuçlar cennet vatanımıza hayırlı olsun.