kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu diziyi izleyin, evlilikle ilgili sorunlarınız çözülsün

Enis YILDIRIM/ ANKARA
TRT'de yaz sezonunda yayınlanan, devlet tiyatrosu sanatçılarının rol aldığı 'Yeni Evli' adlı dizi, çiftlere evlilikteki sorunların üstesinden gelmeyi öğretiyor..
Yaz sezonunda yayına başlayan TRT'nin 'Yeni Evli' dizisi, evlilikteki sorunların üstesinden gelmeyi öğretiyor. Haftanın 4 günü saat 18.50'de ekrana gelen dizide kavga yok, eğlence var. 'Yeni Evli' aslında, Ayşenur Yazıcı'nın sunduğu 'Ademler ve Havvalar' programının içinde beş dakikalık bir mini dizi olarak doğdu. İzleyicilerin yoğun ilgisi üzerine oyun, günlük dizi olarak ekranlara gelmeye başladı. Dizi, evlilik bilmecesini gençliğin tüm tecrübesizli ğiyle çözmeye çalışan Pelin ve Can'ın hayatını anlatıyor. Boşanmaların giderek arttığı günümüzde gençleri evliliğe teşvik eden dizi kadınerkek ilişkilerini de esprili biçimde ele alıyor.

BİZDEN BİR DİZİ
Dizinin yönetmeni Alper Tunga Özdemir, "Yeni Evli, yaratıcı, özgün, tümüyle bizden bir günlük komedi dizisi. Oyuncuların tamamı da devlet tiyatrosu sanatçısı. Biz diziyi çekerken eğleniyoruz. Ekranları başındaki insanların da eğlendiğini ve mesaj aldığını düşünüyoruz" dedi. Müziklerini Deniz Arcak ve Can Algeç'in yaptığı dizide Mert Tanık, Nur Yazar, Rüştü Asyalı, Mehmet Ali Toklu, İlham Yazar rol alıyor.
Haberin fotoğrafları